ciemek89 Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Witam. Wczoraj zamowiłem sobie już kompa. I właśnie płytę główną wziąłem Abita NF7-SL a pamięci 2x256 Twinmosa. Czy to rzeczywiście nie będzie ze sobą współpracować ?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 u mnie dzialaja... i u innych osob tez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbi Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 U mnie taki sam zestaw nie chciał działać - nawet na standardowych ustawieniach komputer był niestabilny :( Jeśli dobrze pamiętam to Twinmosy miałem na kostkach Elixira. Twinmos korzysta też z kostem Mteca i te podobno nie sprawiają problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 działac beda działąc w wiekszosci przypadków .. ale niekoniecznie dobrze :) sam mialem 2x256 Dual kit Twinmoss twister DDR500 2.5-4-4-x i nie szly nawet na 230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Mój kumpel ma i działa spoczko, jednak jak widac to loteria - najlepiej sprawdzic przed zakupem, a jesli kupujesz z neta - nie ma problemu masz prawo do wymiany w 10 dni bez podanai przyczyny (czy jakos tak ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Z tym oddaniem w ciągu 10 dni to fakt. Jednak radziłbym ostrożność. Możesz zwrócić towar ale nie może on nosić śladów uzycia. Na przykładzie grafy-podłaczasz ją do kompa i przykręcasz śledzia, możesz nawet nie odpalić kompa i wogóle jej nie użyć ale wystarczy, że śróbka zrobi minimalne rysy na śledziu kart i może być kibel. W sklepie powiedzą, że jej używałeś i by by. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Witam. Ja miałem wcześniej TwinMOSy na kościach TwinMOS 2x256 i u mnie chodziły na 220 z timnigami 2,5 3 3 11 i napięciu 2.8V. pozdr, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majqel Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 U mnie TwinMos'y 2x256MB DDR 400 nie sprawiają żadnego problemu, mam na kościach M-Tec i lecą 2.0-3-3-11 przy 2.7V, choć przez forum przewijały się i niezbyt pochlebne opinie co do TwinMos'ów (2x512). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 a u mnie nawet na 240 idą :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...