Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 szukam jakiegos progsa ktory rozdzieli mi lacze na poszczegolne porty. chodzi mi o to zeby dla kazzy i www dac np polowe lacza a na wszystko inne reszte zebym mugl grac z mniejszymi l;agami podczas gdy sciagam tony freeware'u :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Netlimiter najnowszy to 1.30 Tylko uwazaj bo na DC go nie lubia :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Netlimiter najnowszy to 1.30 Tylko uwazaj bo na DC go nie lubia :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Galileusz Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Netlimiter najnowszy to 1.30 Tylko uwazaj bo na DC go nie lubia :twisted: :twisted: :twisted: Ciekawe skad beda wiedzieli :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Uzywalem przez pewien czas, glownie do ograniczania transferu jak mialem zamiar sobie pograc. Nie zauwazylem problemow na DC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Ciekawe skad beda wiedzieli :?: Bo niektorzy zostawiaja go sobie np. w instalkach i udostepniaja folder. Widzisz to tak jak z plikiem od GG, wpisz sobie jego nazwe w szukajke DC a sie zdziwisz. Pozniej tacy ludzie sie dziwija ze ktos im konto podpier..... :roll: :wink: Ps. Sorry za maly ot... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Galileusz Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Ciekawe skad beda wiedzieli :?: Bo niektorzy zostawiaja go sobie np. w instalkach i udostepniaja folder. Widzisz to tak jak z plikiem od GG, wpisz sobie jego nazwe w szukajke DC a sie zdziwisz. Pozniej tacy ludzie sie dziwija ze ktos im konto podpier..... :roll: :wink: Ps. Sorry za maly ot... Ale tego czy ktos uzywa Netlimitera nikt na DC nie sprawdzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek_Dobra_Rada Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 może mi ktoś pomóc, podłączyłem się pod ten Topic bo nie chciałem zakładać nowego (co skończyłoby się zapewne zjechaniem mnie) czy da się np:przy pomocy jakiegoś programiku zarządajać dostępem do netu, w taki sposób aby rególować transfer na komputerach podłączonych do sieci, chce aby jeden miał np: 30 % łącza a drugi 70 % w chwili gdy w tym samym momencie korzystają z netu mam 2 komputery podłączone do asmaxa 800cl2, oba mają xp pro z góry dzięx za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz13max Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Witam. :-| Udostępniam sąsiadowi internet, ale mam wolne łącze (16kB/sek) więc chciałbym mu to jakos ograniczyć. Ściągnołem sobie Bandwidth Controller, ustawilem ale nie działa. Chyba cośgo źle skonfigurowałem, ale ustawiłem port UDP i ograniczyłem do 3kB, ale mój sąsiad i tak moze sobie surfować z pełną moją szybkością. Pomocy!! :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Witam. :-| Udostępniam sąsiadowi internet, ale mam wolne łącze (16kB/sek) więc chciałbym mu to jakos ograniczyć. Ściągnołem sobie Bandwidth Controller, ustawilem ale nie działa. Chyba cośgo źle skonfigurowałem, ale ustawiłem port UDP i ograniczyłem do 3kB, ale mój sąsiad i tak moze sobie surfować z pełną moją szybkością. Pomocy!! :mellow: 1252773[/snapback] bandwiidth controller nie wspolpracuje z kilkoma programami do dzielenia lacza np winroute, przy ics dziala, lecz gdy siec i kilku ssaczy p2p, ics poprostu nie wyrabia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GordonInc Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Krótkie pytanko: Czy znacie darmowe programy tego typu jak NetLimiter czy Bandwidth Controller??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Własnie ..... zna ktos to niech zapoda linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...