Skocz do zawartości
Gość

ograniczanie trensferu

Rekomendowane odpowiedzi

szukam jakiegos progsa ktory rozdzieli mi lacze na poszczegolne porty. chodzi mi o to zeby dla kazzy i www dac np polowe lacza a na wszystko inne reszte zebym mugl grac z mniejszymi l;agami podczas gdy sciagam tony freeware'u :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe skad beda wiedzieli :?:

Bo niektorzy zostawiaja go sobie np. w instalkach i udostepniaja folder. Widzisz to tak jak z plikiem od GG, wpisz sobie jego nazwe w szukajke DC a sie zdziwisz. Pozniej tacy ludzie sie dziwija ze ktos im konto podpier..... :roll: :wink:

Ps. Sorry za maly ot...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe skad beda wiedzieli :?:

Bo niektorzy zostawiaja go sobie np. w instalkach i udostepniaja folder. Widzisz to tak jak z plikiem od GG, wpisz sobie jego nazwe w szukajke DC a sie zdziwisz. Pozniej tacy ludzie sie dziwija ze ktos im konto podpier..... :roll: :wink:

Ps. Sorry za maly ot...

Ale tego czy ktos uzywa Netlimitera nikt na DC nie sprawdzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może mi ktoś pomóc, podłączyłem się pod ten Topic bo nie chciałem zakładać nowego (co skończyłoby się zapewne zjechaniem mnie)

czy da się np:przy pomocy jakiegoś programiku zarządajać dostępem do netu, w taki sposób aby rególować transfer na komputerach podłączonych do sieci, chce aby jeden miał np: 30 % łącza a drugi 70 % w chwili gdy w tym samym momencie korzystają z netu

mam 2 komputery podłączone do asmaxa 800cl2, oba mają xp pro

z góry dzięx za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. :-|

Udostępniam sąsiadowi internet, ale mam wolne łącze (16kB/sek) więc chciałbym mu to jakos ograniczyć. Ściągnołem sobie Bandwidth Controller, ustawilem ale nie działa. Chyba cośgo źle skonfigurowałem, ale ustawiłem port UDP i ograniczyłem do 3kB, ale mój sąsiad i tak moze sobie surfować z pełną moją szybkością.

Pomocy!! :mellow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. :-|

Udostępniam sąsiadowi internet, ale mam wolne łącze (16kB/sek) więc chciałbym mu to jakos ograniczyć. Ściągnołem sobie Bandwidth Controller, ustawilem ale nie działa. Chyba cośgo źle skonfigurowałem, ale ustawiłem port UDP i ograniczyłem do 3kB, ale mój sąsiad i tak moze sobie surfować z pełną moją szybkością.

Pomocy!! :mellow:

1252773[/snapback]

bandwiidth controller nie wspolpracuje z kilkoma programami do dzielenia lacza np winroute, przy ics dziala, lecz gdy siec i kilku ssaczy p2p, ics poprostu nie wyrabia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi