Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Witam, Dzisiejsze statsy: Ranking Ranking wg aktywnosci Statystyki ogólne Tweak Ranking teamów w Polsce Tweak vs Bodybuilders Seti Team Rywalizacje: Olsztyn AMD Team vs uff...AR Olsztyn AMD Team vs MaKaR & Osa & Start uff...AR vs MaKaR & Osa & Start The B Team vs UFO vs MaKaR & Osa & Start Konkurs (01.08 - 20.08 ): Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 no no jak zawsze ok... ale statystyk Olsztyn AMD Team vs MaKaR... chyba nie ma sensu dalej robic ;/ chlopaki odskoczyli ze ho ho... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 dzieki, nie zapomnij zmienic sobie nazwy naszego teamu przy generowaniu nowych statow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 chyba czas sie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> do roboty bo mnie inni gonia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 chyba czas sie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> do roboty bo mnie inni gonia... noooo w wykresie konkursowym jestesmy tuz za Wami :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 no no jak zawsze ok... ale statystyk Olsztyn AMD Team vs MaKaR... chyba nie ma sensu dalej robic ;/ chlopaki odskoczyli ze ho ho...tez tak sadze, to samo zreszta z uff...AR'em, yyy.. tzn. Cool&Trendy :P jak zobaczylem te wykresy przed wyslaniem to juz teraz chcialem je sobie darowac, ale juz zostawilem, nie chlopak sie cieszy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 przyznaje, idzie nam ch*jowo:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2004 przyznaje, idzie nam ch*jowo:/potwierdzam ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalin Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 a nam idzie coraz lepiej :twisted: za dwa tygodnie juz nie bedziemy wysylac poniezj 500 wu na dobe :) The Team B szykujcie sie na gorzka kleske :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Oj mam i dlatego od nastepnym statow Cie wykluczam ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Oj mam i dlatego od nastepnym statow Cie wykluczam ;P qrde własnie tak myslałem żeby przestać liczyć bo sie Fido z Chaosem beda mscić :D:P atak poztym to kciałem sie pochwalić że zrobiłem wczoraj dziesieciotysieczną jednostke wie że to brzydo sie chwalić ale komus musze :P:D http://setiathome2.ssl.berkeley.edu/cgi-bi...um=10000&size=0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 hehe .. płazem ci nie ujdzie .. juz zbieram zastepy wojowniczych krasnali ktorzy cie napadna w ciemnym zaułku :) 6 i 7 miejsce to fajne bylo .. ale 8 to paskudnie wyglada :P 6- sex :) 7- lucky number :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 8 - okulary ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 8 - okulary ? :)no ja nosze ... ale ty nie .. wiec nam nie pasu :)) ]8-> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 8 - okulary ? :)no ja nosze ... ale ty nie .. wiec nam nie pasu :)) ]8-> to musicie spać na 9 byliście na 6 spadlniecie na 9 bedzie 69 podoba sie wam tylko jakies laski musicie do teamu zaangażowac :D:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 a my wykrecilismy 7500 ;] http://setiathome2.ssl.berkeley.edu/cgi-bi...num=7500&size=0 a tak poza tym to nie wiem czy chlopaki po imprezie w dziwnowie beda rozkladac te kompy, ale narazie liczy dla nas prescott 3.8ghz i liczenie zajmuje mu 1:40h na 2WU ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...