nazir_black Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 nie wiem co jest grane, ale czasami zegarek w windowsie mi sie spieszy. w biosie jest dobry czas bo jak robie restart kompa to po uruchomieniu jest czas prawidlowy, ale jak pochodzi komp ze 2-3 godzinki to pozniej zegarek sie spieszy z 30 minut. nie jest tak zawsze, ale czasami mi sie tak robi. wiecie moze co moze to powodowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 nforce 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 no widac bill nawet zegarek zknocil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Jesli masz Windowsa XP lub nowszego zsynchronizuj go sobie z "atomowym" (chociazby ntp.task.gda.pl) :) Eh, chyba nie tylko Bill, mi np w PLD zegarek zatrzymywal sie po 2 godzinach pracy, do tej pory nie wiem dlaczego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 tak mam nforce 2. synchronizacja nic nie pomaga bo jesli juz zegarek bedzie sie spieszyl to nawet jesli go szynchronizuje to za godzinke znopwu bedzie sie spieszyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 nforce 2 tak ma. Wiele osób ma podobne problemu. Był gdzieś tu podobny temat nawet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 ale to nic groznego nie jest. czy mozna temu przeciwdzialac czy tak juz bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=75797 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 wielkie thx :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...