Link_mc Opublikowano 22 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2004 siemka,moj problem polega na tym ze giera smiga tylko w software mode nie w hardware mode ani direct3d mode;( czemu? zleksza na software to kanciato i zadnie wyglada i aa nie dziala,może jest jakis patrz albo fix co usuwa ten blad? pomoze ktos?:P z gory dziekuje:P ale juz pozno ide spac,dobranoc all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Sa patche, tylko, ze nie pamietam juz jakie a finala tez nie mam. Jesli masz xp to potrzebujesz tez pacza pod xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Link_mc Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 ello :) kurde,patch mam FINAL FANTASY XP PATCH, i dodaje on niby tą akceleracje kart tnt i ge force ale nie radeonikow;( a jak daje ze nniby mam karte tnt albo ge forca to modele są z lepsza grafa ale wtedy traci sie bitmapa(krajobraz gry) no podklad:P a jak daje na software mode to jest all tylko ze syfiate;( (sorry ze nieczytelnie pisze ale cos dzsiaj z glowa mam i jakos slowa sie mi nie lepia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zajrzyj tutaj. Ja instalowałem tylko Riva TNT patch i Chocobo patch i udało mi się pod WINXP przejść całą bez żadnych problemów 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Wie ktos gdzie moge znalesc Vincenta zeby dolaczyc go do druzyny? Mam juz misje poszukiwania Hugh Materia (CD2) i wlasnie jestem juz w Junion, mam dla Vincenta monostwo broni a jego samego mi brakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 gral ktos w FF7 pierwszy raz tak jakos niedawno ? Bo zachwyt nad nia jest duzy, ale ludzie w nia grali 10 lat temu, do dzis wyszlo wiele fajnych gier wiec nie wiem czy gdyby ktos w nia dzisiaj zagrał pierwszy raz, była by taka swietna tak jak wtedy. mam zamiar sie za nia zabrac, ale dopiero w wakacje. moze mnie zachęcicie zebym do tego czasu nie stracił zapału ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 (edytowane) Noo... ja Ci napisze, że podchodzę do tej gry drugi raz. (pierwszy podchodziłem parę miechów temu) :) Po prostu wkręca i jest świetna sama w sobie... Dobry humor w niej jest (np. można Clouda wqrzyć wybierając opcje "pocałuj go" w pewnym pałacu, do którego aby się dostać należy się przebrać za panienkę) :D Gra jest naprawdę bardzo przyjemna, a muzyka, chociaż w midi, daje jej klimatu :) Edytowane 10 Lutego 2008 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 kurde, muzyka jest fajna, ale na moim PDA ( no w sumie na kazdym tak jest ) dzwiek sie chrzani... bardzo ubolewam nad tym, no ale jakies pikanie z tej muzyki jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2008 (edytowane) gral ktos w FF7 pierwszy raz tak jakos niedawno ? Bo zachwyt nad nia jest duzy, ale ludzie w nia grali 10 lat temu, do dzis wyszlo wiele fajnych gier wiec nie wiem czy gdyby ktos w nia dzisiaj zagrał pierwszy raz, była by taka swietna tak jak wtedy. mam zamiar sie za nia zabrac, ale dopiero w wakacje. moze mnie zachęcicie zebym do tego czasu nie stracił zapału ? Sesq , zle podszedles. Tutaj nie idzie o grafike bo cieniowanie gourarda odrzuci na wstepie , postacie sa wykonane w technice super deformed wiec nie kazdemu podpasi. Sila tej produkcji jest niebanalna , wciagajaca i poruszajaca fabula oraz fantastyczne postacie. Przechodzilem ta gre na maxa ze wszyskim ponad 10x w dobie naprawde mocnych kompow , w dobie silnych graf i gfier wygladajacych jak Doom 3 , Far Cry oraz Riddick i innych swietnie wygladajacych. Ta gra to fenomen , cos co zmienilo podejscie do jRPG , cos co otworzylo im drogie na europejskie i amerykanskie rynki , cos co zapoczatkowalo mode na FF i jRPG. WYPAS. PS..pierwszy raz na PSX dawno temu.... Edytowane 10 Lutego 2008 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) Będzie remake tej gry na konsole PSP http://www.amazon.com/Crisis-Core-Final-Fa...I/dp/B0010YOQIW Edytowane 11 Lutego 2008 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 To żaden remake tylko prequel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Sesq , zle podszedles. Tutaj nie idzie o grafike bo cieniowanie gourarda odrzuci na wstepie , postacie sa wykonane w technice super deformed wiec nie kazdemu podpasi. Sila tej produkcji jest niebanalna , wciagajaca i poruszajaca fabula oraz fantastyczne postacie. Przechodzilem ta gre na maxa ze wszyskim ponad 10x w dobie naprawde mocnych kompow , w dobie silnych graf i gfier wygladajacych jak Doom 3 , Far Cry oraz Riddick i innych swietnie wygladajacych. Ta gra to fenomen , cos co zmienilo podejscie do jRPG , cos co otworzylo im drogie na europejskie i amerykanskie rynki , cos co zapoczatkowalo mode na FF i jRPG. WYPAS. PS..pierwszy raz na PSX dawno temu.... no dobra, ale ty grales w niego dawno temu, a teraz sobie powracasz do tego klimatu. gdyby dzis zagralbys pierwszy raz w FF7, podobaloby Ci sie tak samo jak kiedys ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) no dobra, ale ty grales w niego dawno temu, a teraz sobie powracasz do tego klimatu. gdyby dzis zagralbys pierwszy raz w FF7, podobaloby Ci sie tak samo jak kiedys ? Sesq..nie doczytsles dokladnie. Ja w to dawno temu gralem wiele razy na PSX'ie , pozniej to samo przerabialem na PC. Malo tego , jakises dwa lata temu przerabialem ponownie FF8 na emu oraz FF9 i rowniez bawilem sie przednio. Akurat jestem osoba , ktora nie jest wrazliwa na grafike jesli fabularnie gra jest slabiutka. To fabula dodaje kolorytu , a nie grafika przy serii FF. Przy FF7 mowimy o mistrzostwie swiata , to jest cos czego Square juz nigdy nie odtworzylo , nigdy nie udalo im sie zblizyc do fenomenu FF7 po raz drugi dlatego nieustannie od prawie 10 lat zeruja na marce FF7 , bohaterach , postaciach , wydazeniach (wspomne tylko o Crysis Core , Dirge Of Cerberus , wreszcie anime - i to swietnym jakim jest The Last Order - 20 minut , itd , itd) Odpowiedz na Twoje pytanie - jak najbardziej tak , tak , tak. Ja przerobilem wiekszosc powaznych jRPG'ow z PSX'a na PC , gdy mialem juz dobrego kompa... Od Vagrant Story 3x na Pc po Xenogearsa (ten jest chyba rownie stary jak FF7 , moze starszy) po Legend Of The Dragoon , sprajtowego Suikodena 2 (nawet nie pamietam ile razy , ta gra to kolejna perelka) po Suikodena I i wiele , wiele innych. Sesq..jRPG to nie gry , ktore powalaja obrazem czyli wygladem grafy...to cos co powala fabularnie , cos co dobija klimatem i postaciami... PS - pewne wydazenie z FF7 wstrzasnelo graczami tak mocno....(tutaj urywam na zachete...) Edytowane 11 Lutego 2008 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Sesq..nie doczytsles dokladnie. Ja w to dawno temu gralem wiele razy na PSX'ie , pozniej to samo przerabialem na PC. Malo tego , jakises dwa lata temu przerabialem ponownie FF8 na emu oraz FF9 i rowniez bawilem sie przednio. Akurat jestem osoba , ktora nie jest wrazliwa na grafike jesli fabularnie gra jest slabiutka. To fabula dodaje kolorytu , a nie grafika przy serii FF. Przy FF7 mowimy o mistrzostwie swiata , to jest cos czego Square juz nigdy nie odtworzylo , nigdy nie udalo im sie zblizyc do fenomenu FF7 po raz drugi dlatego nieustannie od prawie 10 lat zeruja na marce FF7 , bohaterach , postaciach , wydazeniach (wspomne tylko o Crysis Core , Dirge Of Cerberus , wreszcie anime - i to swietnym jakim jest The Last Order - 20 minut , itd , itd) Odpowiedz na Twoje pytanie - jak najbardziej tak , tak , tak. Ja przerobilem wiekszosc powaznych jRPG'ow z PSX'a na PC , gdy mialem juz dobrego kompa... Od Vagrant Story 3x na Pc po Xenogearsa (ten jest chyba rownie stary jak FF7 , moze starszy) po Legend Of The Dragoon , sprajtowego Suikodena 2 (nawet nie pamietam ile razy , ta gra to kolejna perelka) po Suikodena I i wiele , wiele innych. Sesq..jRPG to nie gry , ktore powalaja obrazem czyli wygladem grafy...to cos co powala fabularnie , cos co dobija klimatem i postaciami... PS - pewne wydazenie z FF7 wstrzasnelo graczami tak mocno....(tutaj urywam na zachete...) rozumiem. A jezeli w FF nie podoba mi sie wszystko ( to tylko przypuszczenie, bo nie gralem nigdy w jrpg ) oprocz fabuły to jestem na dobrej drodze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) @sesq - Ja osobiście przechodziłem FF7 po raz pierwszy w święta zeszłego roku (nie tego, jeszcze poprzedniego - 2006) - więc całkiem niedawno. Osobiście bardziej podobało mi się FF8 niż FF7 - ale to subiektywna opinia(co nie zmienia faktu że pomiędzy FF1 i FF9 - FF7 jest narazie na drugim miejscu :) ). Jeśli jesteś na takim poziomie grania, że najważniejsze dla Ciebie nie jest grafika (potrafisz z przyjemnością pograć w jakieś 2D RPG, albo np. cenisz wyżej Master of Orion od Supreme Commander to nie widzę przeciwskazań, nic nie powinno Ci raczej zmącić rozgrywki). @firekage - to ostatnio (jakieś 2 lata temu) zaczęło się ponowne wydawanie prequeli i sequeli do FF7 - przez dłuższy czas był spokój, zastanawiam się czy 'kwadratowi' czasem nie przędą trochę słabiej, że musieli się zdecydować na taki krok (FF X-2 też nie napawa optymizmem). Edytowane 11 Lutego 2008 przez Thomas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) rozumiem. A jezeli w FF nie podoba mi sie wszystko ( to tylko przypuszczenie, bo nie gralem nigdy w jrpg ) oprocz fabuły to jestem na dobrej drodze ? Nie za bardzo rozumiem co masz na mysli... @firekage - to ostatnio (jakieś 2 lata temu) zaczęło się ponowne wydawanie prequeli i sequeli do FF7 - przez dłuższy czas był spokój, zastanawiam się czy 'kwadratowi' czasem nie przędą trochę słabiej, że musieli się zdecydować na taki krok (FF X-2 też nie napawa optymizmem). Wiesz , szczerze w to watpie. FF jest juz klasa sama dla siebie , to sie zawsze sprzedaje a wystarczy ogladnac screeny itd z FFXII i wszystko jasne , to ponoc wypasiony jRPG. :D :-P Edytowane 11 Lutego 2008 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Wiesz , szczerze w to watpie. FF jest juz klasa sama dla siebie , to sie zawsze sprzedaje a wystarczy ogladnac screeny itd z FFXII i wszystko jasne , to ponoc wypasiony jRPG. Sam sobie przeczysz firekage, najpierw wychwalasz FF-y za klimat i fabułę , a teraz zachwycasz się nad screenami z FF XII :) ;)(dlatego narazie staram się za bardzo nie 'jechać' po X-2 - a nuż/widelec po przejściu mi się spodoba). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Sam sobie przeczysz firekage, najpierw wychwalasz FF-y za klimat i fabułę , a teraz zachwycasz się nad screenami z FF XII :) ;)(dlatego narazie staram się za bardzo nie 'jechać' po X-2 - a nuż/widelec po przejściu mi się spodoba).Nie zrozumielismy sie. FFXII ma lepsza grafike od przytaczanego FF7/8/9. Jest to gra , ktora nie tylko podpakowali pod wzgledem fabularnym (o tym nie wspominalem bo wydawalo mi sie to oczywiste) ale jednoczesnie pod wzgledem graficznym. Tak samo jak i Cerbesrus , tam zapodano jedne z najlepszych renderow jakie PS2 widzial , a na pewno takie cos kosztowalo bo Square zatrudnia ponoc specow od grafiki , dlatego watpie w to ,ze po[gluteus maximus]dli... FFXII jest juz klasa dla siebie bo ciekawa fabula i swietna grafa jak na realia PS2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Może się wypowiem. FFVII było moją pierwszą grą na PSX'a ... już dawno temu. Wtedy to była NOWOŚĆ. Oczywiście oryginał, za ciężko uzbierane pieniądze. Grę przeszedłem kilka razy. Chyba zdobyłem wszystko co było do zdobycia włączając ostatni Limit Break Aeris (trzeba było to zrobić przed jej... albo inaczej - przed końcem pierwszej płyty, może ktoś gra i nie chce zdradzania fabuły). Jest to mój ulubiony Final Fantasy. Szkoda, że dziś ludzie nie mają szans spojrzeć na tę grę tak jak my kiedyś (bo dziś grafika grafika grafika). Ogólnie kilka miesięcy temu odpaliłem tę grę znowu, na moim PS2. Grało mi się bardzo przyjemnie :) Teraz wypowiem się o Final Fantasy X i X-2. FFX uważam za bardzo udaną część serii. Moim zdaniem jest zaraz za VII, potem jest VIII potem IX i X-2. Ogólnie wszystkie są ciekawe. Co do X-2 ... też byłem uprzedzony na początku, że to niby cukierkowe, babskie ... ale po kilku godzinach grania, możliwości powspominania tego co było w X ... chęci poznania tego co będzie dalej ... stwierdzam, że gra jest fajna. Final Fantasy XII to oddzielna kwestja. Zupełnie inna gra. Bardzo przypomina mi inną świetną produkcję kwadratowych czyli Vagrant Story. A sama gra także fajna. Grafika jest świetna ... chyba więcej z PS2 nie da się wyciągnąć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 (edytowane) Final Fantasy XII to oddzielna kwestja. Zupełnie inna gra. Bardzo przypomina mi inną świetną produkcję kwadratowych czyli Vagrant Story. A sama gra także fajna. Grafika jest świetna ... chyba więcej z PS2 nie da się wyciągnąć :)Jesli sie nie myle to ten sam team nad tym dlubal. Tak samo jak i przy FFT. Swoja droga, Vs to wypasisty jRPG - fantastyczna , dluga , niezwykle trudna i porywajaca opowiesc o Mullenkampfie (tajemniczy kult , pewna sekta) oraz przygodach Risebreakera Riota... : -wait for back up... -i'm your back up... Edytowane 11 Lutego 2008 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Nie za bardzo rozumiem co masz na mysli...Mam zamiar grac w FF7 tylko dla fabuły. Wiesz taka ksiązka nad ktorą troche sie pomęcze dzięki czemu lepiej sie wczuje w ten swiat :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 No to graj tylko dla fabuły, ja nie widzę przeszkód. Powinieneś być raczej zadowolony z gry... ale to zależy czego oczekujesz... [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 18 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2008 W takich starych grach tkwi cała esencja grywalności. Grałem w wiele gier - uwierzcie na słowo ;) Ale odkąd 88gt poszedł na gw. zostałem zmuszony do użytkowania laptopiny z intel GIGA-MAXI-ADAPTER 950 i pomyślałem pogram sobie w Metal Gear Solid. Grałem już wcześniej na Gacku i zabawa była przednia. A tu odpalam, nie mam połowy możliwości (typu chowanie się szafek, przeskakiwanie barierek, gwiazdy, strzelanie z fpp itp.), grafika to jeden wielki żart, a że o DTS 7.1 nie wspomnę. I praktycznie parę minut ocknąłem się, że jestem głodny :D. Mam już FF7 i FF9, później może zabiorę się za ósemkę, bo nie ma spolszczenia, ponieważ mój angielski można by skomentować krótkim akronimem - WTF? Byłbym zapomniał - próbowałem jeszcze pograć w Silent Hilla, ale nie pododołałem. Pewnie dobra gierca, ale dla mnie to już prehistoria. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) Jestes przykladem na to ,ze grafika odgrywa wazna role. MGS to gra legenda , przeszedlem ja ze 20x. To fenomen i cos niepowtarzalnego. Do dzis na PC nie spotkalem gry , ktoraby choc zblizyla sie fabularnie poziomem do niej... Przy okazji. Na Gacka jest bodajze MGS-Twin Snakes (edycja , racja to nie Acid) , na PSX byl MGS , gra z 1999 roku i mimo prawie 10 lat wedlug mnie ona nadal wyglada swietnie. Edytowane 19 Lutego 2008 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Źle mnie zrozumiałeś - miałem na myśli, że niemalże zakochałem się na nowo w MGS, pomimo że wszystko oprócz fabuły i ciągłej akcji, to badziew i kicz ;) A na GC to chodziło mi o MGS: The Twin Snakes. O Acidzie nic mi nie wiadomo. BTW. Czy MGS2:S poleci na Celinie-M 1.6, 1GB RAM i GMA950? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 nie wiem co to GMA950 ale na R9550 chodzil dobrze. Vidi czyli wg. Ciebie MGS ma lepsza fabule od FF7 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Nie wiem czy żartujesz sobie ze mnie - GMA950, czyli intelowska integra, stosowana głównie w laptopach. A w FF7 jeszcze nie grałem. Muszę skończyć MGS, a póki co to gra się sypie po aktywacji Reksa, jak Otacon otwiera mi drzwi. :mur: Jednak będąc w nadziei - myślę, że jeszcze do końca ferii FF7 będzie finished ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Vidi czyli wg. Ciebie MGS ma lepsza fabule od FF7 ? Sesq , blagam...nie porownuj ze soba tych gier. Obie to legendy , obie to pozycje przelomowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Szkoda , ze nikt nie wydaje FF VII w wersji pc w jakiejs kolekcji klasyki. Kiedy byl nowoscia odrzucala mnie jego animowatosc teraz bym chetnie zagral a tu kicha nie ma gdzie kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 19 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2008 Szkoda , ze nikt nie wydaje FF VII w wersji pc w jakiejs kolekcji klasyki. Kiedy byl nowoscia odrzucala mnie jego animowatosc teraz bym chetnie zagral a tu kicha nie ma gdzie kupic. Kup na allegro wersję na PSX'a i graj na emulatorze - polecam ePSXe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...