harry Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Witam. Otoz moj qmpel kupil sobi ten fonik i chce zebym mu zamowil ten kabelek http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29685862 i pytanie jest takie, jakie beda do niego potrzebne programiki bo sprzedajacy nie dolancza zadnych CD itp? Chodzi glownie o zgrywanie zdjec reszta jest nie wazna. Jakie programiki beda potrzebne to sciagne je za wczasu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Do tego kabelka to przede wszystkim aplikacje niskopoziomowe Soft od Nokii PC Suite na CD pójdzie ale na innym kablu. Takim jak DLR-3P do 6210/6310 - to inny model (podałem tylko dla przykładu) Żadnych driverów do tego kabla nie potrzebujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Lepiej niech kupi sobie irde pod mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Lepiej niech kupi sobie irde pod mobo.A jak nie ma gniazdka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Nie znam mobo która od KT133 wzwyż nie miałaby złącza do IRDA'y Są IRDA'y pod RS, USB na co kogo stać, zawsze jest sposób :wink: Ja ostatnio kupiłem kabelek DLR-3P firm ERD, w sumie identyko co oryginalny Nokii. Cena pierwszego 45 zł, drugiego 290 zł. Na WGK przy Batorego w Wawie jest stoisko z najróżniejszymi kablami w tym IRDA, do masy telefonów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Nie znam mobo która od KT133 wzwyż nie miałaby złącza do IRDA'y Są IRDA'y pod RS, USB na co kogo stać, zawsze jest sposób Ja ostatnio kupiłem kabelek DLR-3P firm ERD, w sumie identyko co oryginalny Nokii. Cena pierwszego 45 zł, drugiego 290 zł. Na WGK przy Batorego w Wawie jest stoisko z najróżniejszymi kablami w tym IRDA, do masy telefonów. To nie bedzie zgrywane na moim kompie tylko na jego. Jego komp ma ze 100 mhz lub mniej. To nie potrzeba zadnego porgramiku? To jak podlacze i co jak niby mam zgrac zdjecia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Jak bedziesz mial kabelek to bedziesz musial zainstalowac pc suite lub oxygen nie wiem czy bedzie dzialac mobimb... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Jak bedziesz mial kabelek to bedziesz musial zainstalowac pc suite lub oxygen nie wiem czy bedzie dzialac mobimb...Jak bys dal linki do sciagniecia tych programikow potzebnych do sciagniecia byl bym wdzieczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 możesz też ściągnąć: oxygen miałem ten kabelek i go pchnałem kumplowi Teraz planuję kupić oryginalny Noki DKU-5 lub irde Oprogramowanie Noki bije na głowę te syfy które krążą w necie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Jak bedziesz mial kabelek to bedziesz musial zainstalowac pc suite lub oxygen nie wiem czy bedzie dzialac mobimb...Jak bys dal linki do sciagniecia tych programikow potzebnych do sciagniecia byl bym wdzieczny. PC Suite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zcisco Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 ja tez mam maly problemik z kabelkiem do nokii 6220 zakupilem cos takiego: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...item=6320711925 sciagnalem i zainstalowalem sobie Nokia PC Suite 6.3.14 dostalem z tym kablem plytke poinstalowalem te tribery, sterowniki czy jak to sie nazywa - komputer pokazuje, ze urzadzenie jest podlaczone ale program co bym nie robil nie znajduje telefonu. juz nie wiem co mam robic czy z tymi sterownikami czy bez nie dziala. mam tez kabelek do samsunga sgh-e600, nie na usb i dziala znakomicie. ma ktos moze jakis pomysl? ja zaraz chyba wyrzuce ten kabel :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...