Neo_x Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Sikor.. czepiasz sie :P nigdy bledow nie robisz?:P a wracajac do tematu :P podajcie jakas fajna myszke do 50 zeta :P zeby dalo sie troche w csa na niej pograc bo mi moj super 5 letni a4tech zaczyna padac :PSikor.. czepiasz sie :P nigdy bledow nie robisz?:P a wracajac do tematu :P podajcie jakas fajna myszke do 50 zeta :P zeby dalo sie troche w csa na niej pograc bo mi moj super 5 letni a4tech zaczyna padac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 No, no, no... Sikor jako moder jak sie rozbujał... Szkoli jak nauczyciel... I jeszcze obserwować będzie. Zgroza...No, zgroza. :evil: Czytałeś regulamin? Zapraszam do leORT: ORT: ORT: ktury. Proszę bardzo: Regulamin. Jest tam chyba coś napisane o pisowni, nie? Jest tam chyba również napisane coś o podważaniu autorytetu moderatorów. Forum Cię zmęczyło? Może chcesz odpocząć? Nie uważasz, że udzielenie ostrzeżenia i niesprawdzenie jego efektów jest bez sensu? Wolałbyś od razu przenieść się do ovocowego raju? Pytania są retoryczne. Nie stanowią zachęty do dyskusji. Wchodząc na forum, zgadzasz się automatycznie z obowiązującymi zasadami. Jeżeli jednak chcesz coś napisać, proponuję Ci zrobić to zgodnie z regulaminem. BTW, nauczycielem nie jestem. I jest to szczęście, zarówno moje, jak i dzieciaków, które miałbym uczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...