Skocz do zawartości
Włodi

Myszki radiowe, a zdrowie

Rekomendowane odpowiedzi

Sikor.. czepiasz sie :P nigdy bledow nie robisz?:P a wracajac do tematu :P podajcie jakas fajna myszke do 50 zeta :P zeby dalo sie troche w csa na niej pograc bo mi moj super 5 letni a4tech zaczyna padac :PSikor.. czepiasz sie :P nigdy bledow nie robisz?:P a wracajac do tematu :P podajcie jakas fajna myszke do 50 zeta :P zeby dalo sie troche w csa na niej pograc bo mi moj super 5 letni a4tech zaczyna padac :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, no, no... Sikor jako moder jak sie rozbujał... Szkoli jak nauczyciel... I jeszcze obserwować będzie. Zgroza...

No, zgroza. :evil:

Czytałeś regulamin? Zapraszam do leORT: ORT: ORT: ktury. Proszę bardzo: Regulamin.

Jest tam chyba coś napisane o pisowni, nie?

Jest tam chyba również napisane coś o podważaniu autorytetu moderatorów.

Forum Cię zmęczyło? Może chcesz odpocząć?

Nie uważasz, że udzielenie ostrzeżenia i niesprawdzenie jego efektów jest bez sensu? Wolałbyś od razu przenieść się do ovocowego raju?

Pytania są retoryczne. Nie stanowią zachęty do dyskusji.

Wchodząc na forum, zgadzasz się automatycznie z obowiązującymi zasadami.

Jeżeli jednak chcesz coś napisać, proponuję Ci zrobić to zgodnie z regulaminem.

BTW, nauczycielem nie jestem. I jest to szczęście, zarówno moje, jak i dzieciaków, które miałbym uczyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi