Armani01 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Koledzy pomóżcie !!! :!: :roll: Zainstalowałem bez formatowania na dawnym windowsie xp ... nowy... Po restarcie zaczęło wyskakiwać okno wyboru systemu .. Win XP czy Win XP !!!??? Wkurza mnie to bardzo ... więc sformatowałem dysk i zainstalowałem Winde jeszcze raz... ale po restarcie znowu pojawił się ten komunikat (wyboru systemu !!! (mimo formatu !!!) JAK MOGĘ TO WYŁĄCZYĆ ????????? CO ROBIĆ ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 fix mrb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armani01 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 A czy mógłbyś szerzej ?? Czym mam go fix?? Co jak i gdzie ??? Czego użyć??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 c:boot.ini(plik jest ukryty) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armani01 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Odkryłem pliki dałem szukaj boot.ini === I nic ??? Nie mogę go znaleźć? P.s. Co mam w tym boot ini zrobić...??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 odpal instalator xp z cdeka potem wybierz zamiast instalacji Naprawa ( Przycisnij R ) gdy tam wejdziesz jak bedzie trzeba podaj haslo :) wpisz help i powinno tam byc fixboot albo cos podobnego :) Powinno pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armani01 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zapis mojego boot ini [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect Przy ładowaniu działa tylko ten pierwszy windows ! Tyle tylko że ja mam system na c: (stary też miałem na C: Więc jak mam zmodyfikować boot ini ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Ja bym na twoim miejscu wywalil multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 programem mozesz zmienic np TweakNow Power Pack 2005. Albo Moj komputer => zaawansowane => uruchamianie i odzyzskiwanie => ustawienia i tam odznaczsz Czas wyswietlania sie listy systemów i bedzie ci wlaczal 1 system z listy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabloo Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Ja bym na twoim miejscu wywalil multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect Popieram sam wielokrotnie tego uzywałem (tylko wcześciej upewnij który wpis jest aktualnie używany) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...