:)krzymack_opole(: Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Mam pamiec TwinMOS PC400... Ustawienia na jakich pracuje w tym momenciq to: CAS Latency 2.5T RAS To CAS Dealy 3T RAS Precharge 3T RAS Active Time 7T Mam pytanko dotyczace tego do ilu mozna by ja podkrecic przy takich ustawieniach, bo gdy CAS ustawie na 2 to juz nie rusza wogole... Jestem ciekaw takez do ilu wam udalo sie je podkrecic...czekam na opinie :) Z gory DZIK :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoszon Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Poczytaj to http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=52396 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Mam pamiec TwinMOS PC400... Ustawienia na jakich pracuje w tym momenciq to: CAS Latency 2.5T RAS To CAS Dealy 3T RAS Precharge 3T RAS Active Time 7T Mam pytanko dotyczace tego do ilu mozna by ja podkrecic przy takich ustawieniach, bo gdy CAS ustawie na 2 to juz nie rusza wogole... Z gory DZIK :) U mnie na 2.5-3-3-8 kiedyś chodziły jako DDR 450 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 w sumie jak sorawdzisz to się dowiesz :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Pójdzie do sklepu po piwo. A tak serio to pójdzie tyle ile będzie mogła. Człowieku - po co to pytanie? Testuj!! i podziel sie wrażeniami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:)krzymack_opole(: Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 jak narazie udalo mi sie je rozpedzic do 432MHz,a to malo....trzeba probowac dalej..ALe wydaje mi sie ze narazie nic nie zdzialam bo mam cieniutki zasilacz-300W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...