qmx Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Witam! Potrzebuje programik/skrypt, ktory wlaczalby inne programy w pewnym odstepie czasowym. Mam kilka programow, ktore musze uruchamiac za kazdym razem osobno a chcialbym miec jeden uruchomiajacy je wszystkie na raz w pewnym odstepie czasowym. Jezeli komus nie sprawiloby to prolemu prosilbym o jakis przykladowy kod do Delphiego(jestem w nim poczatkujacy stad ta prosba). Z gory dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 poczytaj sobie o eventach ontimer to sa naprawde podstawy ktore znajdziesz w helpie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Może być to? Cały program, kodu nie chce mi się szukac na dysku, ale jak chcesz stworzyc cos takiego to tam jest tylko obsługa timera i plików ini. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmx Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Dzieki bardzo!!! Swietny programik. O to mi wlasnie chodzilo. Juz mi sie zaczyna podobac te forum :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...