Slayer Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Właśnie zapuściłem sobie stare kawałki, których nie słyszałem z 8 lat......Metallica RZĄDZI!!!!! Niech się chowa wszystko w popłochu, wszystkie Deicide, Slayer, Morbid....Canibal.....Metallica RZĄDZI!!!!!!!!!!!! Jak będę miał 70 lat będę dalej ich słuchał...ta muza jest nie do zdarcia!!! Na Metallice się zaczęło, na Metallice się skończy!!!! :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Święte słowa!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 a słyszeliście już songi z tym JA Rule-m ?? ja słyszałem jeden - "We did it again" zupa kupa wypas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 No fajnie chłopcy grali - kiedyś. Gdzieś tak do "Justice For All", czarny album mnie rozczarował trochę. Późniejsze płyty nie wzbudzały już mojego zainteresowania. Zupełnie się do nich zniechęciłem po tej aferze z Napsterem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 A już myślałem że nie został nikt słuchający normalnej muzki bo w koło tylko "ich 3" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Cytat Święte słowa!!!!!!! Dokladnie !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Nie rozumiem takich glupich porownan. Deicide to death a Metallica heavy, wiec nijak nie widze zwiazku. Slayer osobiscie bardziej mi sie podoba niz Metallica, chyba nikt z was nie sluchal go dokladnie ;) Istnieje mnostwo innych dobrych kapel, a taki tradycjonalizm nie sluzy muzyce najlepiej. Moze i bedzie ktos lsuchal Metallici w wieku 70 lat, ale tylko jak nie bedzie jej sluchal prez 30 lat :) A co z innym klasykami metalu? Iron Maiden, Judas Priest i inni nie licza sie juz wogole? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Cytat A co z innym klasykami metalu? Iron Maiden........... maideni sa najlepsi :D moja ulubiona kapelka w sumie :D i nuie piszcie, ze to komerch itp, bo metallici sloocha znacznmie wiecej osoob nish maiden. nawte raz widzialem kolesia w spodniach dresowaych i koshoolka metallici lol :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Ja nie znam dobrze Slayera? :lol: :lol: :lol: Czemu napisałem ten post? Bo widzę, że ludzie widząc gościa w koszulce Metallicy odrazu kojarzą go z jakimś cieniasem, co usłyszał Metallice raz i nic o niej nie wie, a potem zakłada dresik i kupuje najnowszą płytę ,,Boysów". Przypomina się odcinek ,,Klanu"( obejżałem raz ze starymi :D ) gdzie ta...no córka lekarza nałożyła koszulkę Metallicy 8O 8O Zaraz ją umalowali, ubrali na czarno i robili z tego niby jakiś bunt. Paranoja...to samo z The Doors, Rolling Stones, Merlin Manson. Z dobrych zespołów robi się pop-kultórę. :evil: Jak to śpiewał The Exployted? -MUCKY POP!!!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 rozumiem slayer ze napisales tego posta w chwili euforii po przesluchaniu ktorejs starszej plyty, jasne ze te pierwsze plyty byly najlepsze bop teraz to sie z metallica zrobily cieple kluchy, ale zeby odrazu mowic ze wszystko inne sie chowa? bez przesady. posluchaj black sabbath stare jeszcze z ozzym, to dopiero klimaty !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Cytat . posluchaj black sabbath stare jeszcze z ozzym, to dopiero klimaty !!! o taaaaaaaaaaaaaak :D bs rulezz, ale z dioo tesh jest sooper np die young!!!!!! wyjechane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 btw zibi-co myslish o solowych dokonaniach ozzyego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 ...a tak z troszke innej beczki. Co sadzicie o Satrianim, nauczycielem Hammetta? Dla mnie jego styl i solowki to istne mistrzostwo świata, no i te Ibanezy sygnowane przez Satrianiego.... :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Wlasnie Metallica & Iron Maiden RULLEZZZZ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2002 Cytat ...a tak z troszke innej beczki. Co sadzicie o Satrianim, nauczycielem Hammetta? Dla mnie jego styl i solowki to istne mistrzostwo świata, no i te Ibanezy sygnowane przez Satrianiego.... :o satriani jest swietny, zreshta mam kilka albomooff :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 slyszalem kilka kawalkow ozziego ale to juz nie to, a teraz ja z innej beczki: slyszeliscie steve vai ? on gral na jednej plycie z Whitesnake (sleep of the tonque, czy jak sie tam to pisze) i takie tam magiki odpierdala ze dech zapiera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Cytat slyszalem kilka kawalkow ozziego ale to juz nie to, a teraz ja z innej beczki: slyszeliscie steve vai ? on gral na jednej plycie z Whitesnake (sleep of the tonque, czy jak sie tam to pisze) i takie tam magiki odpierdala ze dech zapiera. Vai tez jest zajebisty, ale mimo wszystko wole styl Satrianiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Cytat slyszalem kilka kawalkow ozziego ale to juz nie to, a teraz ja z innej beczki: slyszeliscie steve vai ? on gral na jednej plycie z Whitesnake (sleep of the tonque, czy jak sie tam to pisze) i takie tam magiki odpierdala ze dech zapiera. no ba, vai jest gites, mialem keidys koncert vai+satriani+johnson to bylo cos :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 A co sądzicie o Tommym Macalpine wg. mnie jest lepszy od Satrianiego ( fakt ze słuchałem tylko jednej płyty :oops: ) Ale i tak Metallica RULEZ 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Taaaaa, Metallica wypas (no może poz 4 ostatnimi alboomami), Ale Acid Drinkers swego czasu też nieźle dawali po garach :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...