eliot Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Witam mam pytanie odnosnie aktywacji win xp . Chodzi mi o to ze jest dużo w sprzdazy windowsów xp orginalnie zapakowanych i podobno nie instalowanych.Pisze podobno bo nie znam się na instalce xp bo go jeszcze nie mam .Ale czy jest taka mozliwośc. instaluje win xp z dowolnej płyty instalacyjnej potem do miesiąca aktywuje go z klucza z naklejki który widac bez otwierania foli przez teleon.i windows jest niby nie rozpakowany a był juz aktywowany.Prosze o odpowiedz czy dobrze myśle Prosze ludzi którzy instalowali windows xp orginalny zeby powiedzieli mi jaki klucz wpisuje się podczas procesu instalacji,czy ten z naklejki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Jest mozliwe. W Media markt na przykład sprzedawali Xp Home oem, i mozna było sobie normalnie wejsc do sklepu i spisac klucze bo we wszystkich było je widać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...