Marty Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Witam, Wie ktoś może skąd mogę zassać ten soft? Na oficjalnej stronie producenta nic o tym nie ma (oprócz tego że jest on potrzebny do przegrywania softu na telefon kabelkiem). Help, plz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Krótki tutorial korzystania ze strony Siemensa: 1. Otwórz www.my-siemens.com 2. kliknij "customer care mobile phones" 3. kliknij "downloads & applications" 4. w części "support download area" wybierz international/english 5. wybierz swój telefon i kliknij "go" 6. kliknij "pc software & drivers", albo przewiń stronę trochę niżej 7. zassij Siemens Data Suite. Jakby się ktoś pytał dlaczego nie zrobiłem tego tutoriala w oparciu o polską stronę Siemensa- jeszcze nie zaktualizowali i nie ma możliwości ściągnięcia SDS. Ale... Po angielsku napisali, że jak ktoś ma SDS do m55, albo s55, to jego najnowsza wersja (1.0.4.76)obsługuje c60. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marty Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Wow, Serdeczne dzięki. To nie dla mnie tylko dla kolegi i dlatego potrzebowałem tego na cito :-). Własnie szukałem na polskiej a tam nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk-pawlik Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Wow, Serdeczne dzięki. To nie dla mnie tylko dla kolegi i dlatego potrzebowałem tego na cito :-). Własnie szukałem na polskiej a tam nic. czesc ja tez szukam tego programu skad go sicagniełaś odpzis mi na miala pawel11_92@o2.pl pozdrawiam pa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Marty, czy nie wiesz przypadkiem, że można użyć edycji postu. Chcesz sobie nabić licznik? Nie jest to tutaj zbyt mile widziane. Otrzymujesz dwa punkty w ramach systemu ostrzeżeń . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...