Buziak Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Posiadam te kostki i po pierwsze na timingach sie nieznam :P i po drogie kostki z nominalnych wartosci 2,5-4-4-9 biegaja na 2-3-3-6 Czy to daje jakis przyrost jesli chodzi o wydajnosci ;) ?? P.S Prosze o male wyjasnienie jak najlepiej je podkrecac, ktore ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 I tak już masz dość niskie sprubuj je ustawić na 2-2-2-6, jak sie nieda zwiększ napiecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 a do jakiego stopnia moge podniesc to napiecie ;) ?? Mam nadzieje, ze mi RAMulce nie padna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Jeśli masz wersję z radiatorami, możesz pociągną spokojnie koło 3.0V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Na moich oczkach na fsb 227 timing 2,5 3 3 11 albo 2.5 3 2 8 i na vdimm 2,9 V. Radiatory na pamieciach sa cieplawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Jeśli masz wersję z radiatorami, możesz pociągną spokojnie koło 3.0V No wlasnie jest to wersja golutka bez zadnych radiatorow :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 W takim razie proponuję zapatrzyć się radiatorki AXA Extrusion - cena poniżej 20pln, a efekt murowany :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 13 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2004 W takim razie proponuję zapatrzyć się radiatorki AXA Extrusion - cena poniżej 20pln, a efekt murowany :-) http://www.barwkomp.pl/index2.php?id2=menu...AXAS&kat=&pkat= --> o to chodzi ?? A powiedzcie mi kochane ludziska czy ta tasma schodzi bez rzadnego problemu ;)?? Bo mam nadzieje, ze jak bedzie trzeba to da sie je sciagnac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...