Skocz do zawartości
Gość nierealny_52

Radek 9600 , ale jaki ??

Rekomendowane odpowiedzi

Gość nierealny_52

Witam wszystkich !

Chce sobie załatwić grafe do nowego sprzętu i raczej to bedzie coś z 9600xt.I zastanawiam się jakiej firmy on ma być, na jakich pamiątkach najlepiej, i której firmy karta ma najlepsze możliwości oc ?

z góry dzięki , każdy post jest mile widziany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość nierealny_52

Witam wszystkich !

Chce sobie załatwić grafe do nowego sprzętu i raczej to bedzie coś z 9600xt.I zastanawiam się jakiej firmy on ma być, na jakich pamiątkach najlepiej, i której firmy karta ma najlepsze możliwości oc ?

z góry dzięki , każdy post jest mile widziany

To ma być grafa do nowego sprzętu(przymierzam się do zakupu), przyznam się ze moja wina bo nie podałem do jakiego sprzętu , a bedzie to:Athlon XP 2000+ Thorton , Abit NF7 , 512 DDRamu TwinMos 400Mhz , to chyba wystarczy żeby stwierzdzić to o co pytałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czytać panowie;]

grafa do nowego sprzętu ma być, ale do nowego sprzętu styknie 4TI chyba żę kartą  jest 9800 albo 6800gt

ano faktycznie. skoro tak to proponuje zebys (nierealny_52) kupil radeona 9600pro jak sie trafi od gigabyta i podkrecic go do xt. sporo zaoszczedzisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jakiej firmy polecacie ? a może lepiej 9600xt i go skręcić ? zabardzo nie siedze w tym temacie więc licze na was  :wink:

pomiedzy 9600pro a 9600xt roznica jest niewielka. 9600xt ma taktowanie o 100mhz wyzsze od 9600pro i ma ciut lepszy kontroler pamieci i cos tam jeszce. 9600pro spokojnie podkrecisz do zegarow 9600xt. a zaoszczedzisz przy tym nawet 150-250zl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość nierealny_52

Pytałem się już ale nikt mi na pytanie nie odpowiedział , raczej zdecyduje sie na tego 9600pro , ale teraz powtórze pytanie :

Jakiej firmy te karty są najlepsze ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi