marcinek79 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 witam... problem jest taki: zakładam połączenie modemowe z netem przez TPSA, gdzie haslo jak wiadomo jest ppp. wczesniej na tym komputerze ktos kombinowal i zostalo inne haslo, jakies dłuzsze... no i nie moge zmienic ustawien tak by Windows zapamietał to haslo ppp. zawsze wyskakuje najpierw to poprzednie. probowałem zapisac, próbowałem skasowac całe połączenie i za pomocą kreatora zrobic na nowo. hasło pozostaje. po zastapieniu tamtego starego hasła - hasłem PPP - łączy sie z netem. co zrobic by to skasowac? by pozostało czyste pole? chodzi o to by komp sie automatycznie logowal do netu a nie pokazywał okienko z hasłem... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 usuń połączenie i utwórz nowe kratorem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Windows pokazuje więcej gwiazdek niż ma hasło liter w celu zmylenia przeciwnika ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek79 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 "probowałem zapisac, próbowałem skasowac całe połączenie i za pomocą kreatora zrobic na nowo. hasło pozostaje" to cytat dla domika... haslo trzeba ręcznie zmienic na PPP - bo inaczej nie wchodzi... a ja chce zeby zmienic na stałe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...