medx Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Sklep gral proponuje mi wymianę grafiki tej w temacie na : - SAP 9200 128MB albo na - GIGACUBE RADEON 9200 128DDR TV DVI AGPx8 więc mam się zdecydować i niewiem jaką wziąć czy może najlepiej jakby mi oddali tą co miałem(ta w temacie)? AJUTO !!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Nie daj sobie wymienić na takie badziewy. 9100 jest lepszą kartą ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halibut Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Niestety karty które Ci proponują nie mogą równać się z 9100. Najlepiej bedzie jak dadzą Ci taką samą (chociaż to mało prawdopodobne bo te karty już dawno znikły z magazynów). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 A niemoglbys wytargowac jakims cudem Radeona 9550 on bedzie lepszy id tego 9100 szczegolnie ze ten byl 64 MB.... PoZdR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medx Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 dzięki zioms za dobrą radę , bo skubańce z grala się wycwanili i kręcą nosami hehe, ale jak im powiedziałem o tej 9550 to zaczęli kwękać coś o producencie, a tym bardziej jak poprosiłem o zwrot kosztów-cisza-nieodpowiadają hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...