jeloo Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 JEstem świerzo upieczonym posiadaczem dysku Caviar 160 GB 8MB cache Serial ATA, po problemach z jego uruchomieniem jednak mi sie to udało :D jednak mam dalej mały problem przy partycjonowaniu pod instalacją windy xp zjadło mi go aż do ok 131000mb tyle mam do podzielenia na partycje. Wydaje mi się że to troche dużo albo to może cś z mojej winy. Posiadam płyte Msi 865pe Neo2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 tja tfurcy hadeków podają pojemność ich w MB a nie w Mb z tąd ta mała różnica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeloo Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 CZym się różni MB od mb??? nie chodziło ci o Gb??? ale i tak mi sie to wydaje troche dużo że mi zjadło oko 30 gb:/ jak patrzyłem na stronkach to ok 150 miały :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 No i następny...... http://www.48bitlba.com/enablebiglba.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julo Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Miałem podobny problem: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=85543&highlight= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 tja tfurcy hadeków podają pojemność ich w MB a nie w Mb z tąd ta mała różnicaChyba coś ci się po...liło. Temat był już duużo razy omawiany na forum, może zanim zaczniesz wypisywać takie mądrości dokształć sie troszkę? Zauważyłem że ostatnio piszesz dużo, ale niekoniecznie z sensem. W temacie: :? no cóż, sgj mnie wyręczył. Przyczyną problemu jest brak obsługi LBA48 w windowsXP (bez SP1). dziękuje wszystko więdzący dobrze że tobie sie nigdy po...liło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 człowieku kultura a zresztą rób co chcesz a wszystko wiedzący to nie ja.bo nie wiem wszystkiego ..z mojej strony eot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julo Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Próbowałeś utworzyć partycję w obszarze nieprzydzielonym?Partycje mam NTFS, a co do zrobienia partycji w nieprzydzielonym miejscu to jeszcze tego nie robiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...