Skocz do zawartości
szybki__

morrowind

Rekomendowane odpowiedzi

pytanko - mam te śmieszne "buty ślepej szybkości", ale jakoś nie kumam ich przydatności, przecież jak je założe to "ciemność, widzę ciemność" , więc jak tu chodzić alboco ???

masz mapke w prawym dolnym rogu i mozesz dzieki niej nawigowac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary a dlaczego wlasnie ciezkie???? Nie maja wcale najwiekszego AC. Wszystko zalezy od tego jak sie rozwijasz i jakie masz specjalnosci.

z tego co ja sie orientuje to najlepszy ciezki pancerz to ebony, a lekki to glass. ebony daje AC=(poziom umiejetnosci heavy armor)x2, a glass ma mniej wiecej AC=20+(poziom light armor)x1.5. najgorszy jest najmocniejszy sredni pancerz orkish z AC=poziom medium armor. jesli znasz jonathanie lepsze zbroje to daj mi znac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy może ma ktoś polską wersję Morrowinda?? Potrzebuje pliku z polskimi napisami w grze.

Możecie mi to podesłać?? Czy istnieje jakaś łatka spolszczająca do english version??

Z góry dziex. Paazik paazik@wp.pl lub paazik@go2.pl lub paazik@tenbit.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh, ja narazie tez nie mam calego zestwu, wlasciwie to prawie w ogole nie mam ;) tylko helm z ghost gate, tarcze i nagolenniki z dren plantation, reszta to ebony. daedric ma wyzsze kp niz ebony, wiec dlaczego sie pytalem czy moze jest jednak lepsze... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gdzies widzialem screena jak wyglada woda w morrowindzie z pixel shaderem, to w porownaniu z tym co ja mam to cudo-miodzik. dlatego kupuje se radka niedlugo. a jonathan jesli myslisz o radku to zasilacz radze minimum 350W zeby miec na prawde stabilne napiecia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...