jonathan Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 oj chyba nawet sporo. ale i znalezc ja jest duzo duzo trudniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 a jaki jest stosunek AC deadric do ebony? czy az tak duzo jest lepsza?Różnica miejwięcej taka jak między miedzią i alu w chłodzeniu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 bardzo obrazowe porownanie :D, chyba teraz wiem co o tym myslec... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Dzieki za wszystkie informacje ;) Ciezka zbroje chce, bo wyszkolilem sie w niej na poczatku :) A tak przy okazji wgrywaliscie juz jakies mody??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 ja mam ich chyba ze 20. trzeba uwazac co instalujesz. niektore sa zajebiste a inne beda walily ci gierke roznymi komunikatami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 no wlasnie. Kakarotto masz jakies rpgi godne uwagi???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 A moja postac to silny debil :) Ale magia tez sie niezle posluguje. Ale najlepsza magia to moj mieczyk. Nie ma wala ze ktos podskoczy. Choc te nowe potworki... Zainstaluj sobie tego moda!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Dlatego ja instaluje głównie oficjalne i sprawdzone dodatki (no ewentualnie moje lub kumpli) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 jak na razie to jeszcze nie bawilem sie modami, tym bardziej, ze ostatnio nie mam za bardzo czasu na granie ale to sie niedlugo zmieni :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 no wlasnie. Kakarotto masz jakies rpgi godne uwagi???? hmmmm godne uwagi... w moim wypadku ciezko polecic rpgi godne uwagi, bo ja mam cos takiego, ze jak zaczne grac w jakiegos rpg'a, to ciezko mi sie od niego oderwac. tak po prostu dziala na mnie mozliwosc rozwoju postaci w grze. moge w sumie Ci cos polecic tylko, ze to ma niewielkie elementy rpg i jest to raczej tpp w klimatach fantasy-sredniowiecznych (takie tam rzeczy jak orki, gobliny do zabica, itp.). mi osobiscie giera sie podobala i nazywa sie "blade of darkness" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 moj kolezka jest silny (sila, wytrzymalosc, zrecznosc i szybkosc na 100 hehe), ale i nieglupi bo ma chyba z 60 int i dobrze opanowana magie zwiazana z lecdzeniem i przywracaniem cech. w sumie w gierce bez modow to nikt mi nie podskoczy wiec na prawde musze sobie cos zainstalowac. a i ciekawi mnie jak wyglada Twoj magiczny mieczyk jonathanie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Przysle ci dzisiaj wieczorkiem sreeny. ostatnio troche zaniedbalem sie. ale dzisisaj pewnie troche przysiade. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 katowalem ja ze 4 miechy temu albo i lepiej. ja to ppomykalbym soebie w NWN po sieci. z jakimis modami. z kumplem po lanie przeslismy cala gierke. ale to tylko 2 osoby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 creature2 naprawde polecam. a moze znacie tytuly jakis fajnych modzikow z przedmiotami??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 ja troche dzis siedzialem i szukalem czegos takiego jak temple of azura czy cos takiego, bo jak sie znajdzie i wypelni dla kogos tam zadanie to dostanie sie soul gema, z ktorego mozna korzystac w nieskonczonosc :twisted:. ale niestety jak na razie to gowno znalazlem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 a ja chcialem popykac z kims w blade of darkess na multi ale niestety nikogo chetnego nie znalazlem. pozostaje tylko zalowac, ze morrowind nie ma zadnej mozliwosci gry wieloosobowej... ale i tak jest zajebisty :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 a ja chcialem popykac z kims w blade of darkess na multi ale niestety nikogo chetnego nie znalazlem. pozostaje tylko zalowac, ze morrowind nie ma zadnej mozliwosci gry wieloosobowej... ale i tak jest zajebisty :D <marzenie>Morrowind grą MMORPG.... mmmmm..</marzenie> :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Ja uwazam ze najlepsze przedmioty trzeba samemu zaklnac :) Teraz zrobilem sobie toporek i dalem jakis zaje***** sasieg i nawet goscie nie dochodza :) Jak znajdziecie jakas fajna ciezka zbroje (moze byc nawet ebonitowa) to dajcie znac - bede wdzieczny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 to jest jego najwieksza zjeba. przeciez teraz prawie wszystkie gry maja multiplayera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 a gdzie dostales tego questa?????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 fakt najlepiej robic przedmioty samemu, to przede wszystkim jest odrobine tansze :P. niezla jest zabawa jak w jakims przedmiocie masz podatnosc na blyskawice z duzym zasiegiem i jednoczesnie zadawanie obrazen od blyskawic na duzym zasiegu. wtedy do ciebie nie podejda :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 to jest jego najwieksza zjeba. przeciez teraz prawie wszystkie gry maja multiplayeratak, tylko ze zrealizowanie multiplayera w takiej gierce jak morrowind byloby niesamowicie trudne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 nie dostalem takiego questa, tylko przeczytalem, ze istnieje takie miejsce i dopiero jak sie tam dojdzie to sie dostaje qusta od jakiegos posagu (sic!) i jak sie go wykona to dostaje sie ten soulgem co o nim wyzej juz pisalemnie dostalem takiego questa, tylko przeczytalem, ze istnieje takie miejsce i dopiero jak sie tam dojdzie to sie dostaje qusta od jakiegos posagu (sic!) i jak sie go wykona to dostaje sie ten soulgem co o nim wyzej juz pisalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 nie dostalem takiego questa, tylko przeczytalem, ze istnieje takie miejsce i dopiero jak sie tam dojdzie to sie dostaje qusta od jakiegos posagu (sic!) i jak sie go wykona to dostaje sie ten soulgem co o nim wyzej juz pisalemnie dostalem takiego questa, tylko przeczytalem, ze istnieje takie miejsce i dopiero jak sie tam dojdzie to sie dostaje qusta od jakiegos posagu (sic!) i jak sie go wykona to dostaje sie ten soulgem co o nim wyzej juz pisalemnie dostalem takiego questa, tylko przeczytalem, ze istnieje takie miejsce i dopiero jak sie tam dojdzie to sie dostaje qusta od jakiegos posagu (sic!) i jak sie go wykona to dostaje sie ten soulgem co o nim wyzej juz pisalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 qrde cos sie powalilo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Ja tam wrzucilem do swego toporka lapanie dusz i obrazenia od mrozu (zwiekszony zasieg ;)), bo mial tylko 10pkt. wiec malo moglem wpakowac :? A co z tymi zbrojami macie cos ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 z jakimi zbrojami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Chetnie pogadam z wami przez gg i wymienie doswiadczenia z lepszymi gosciami (ja mam dopiero 20lev. :?). Moje GG: 1522441 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 No qrde nie moge znalezc zadnej pozadnej zbroi (typu ebonit lub deadric) tylko nosze ten cesarski szajz :? Jedynie tarcze mam porzadna i jeden karwisz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 zwieksz poziom trudnosci. moze ciezej ale sa fajniejsze przedmioty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...