MIR Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Sprobouje :) A tak przy okazji podaj mi swoje gg (moje: 1522441) to pogadamy wiecej ;) Jakich przedmiotow trzeba by samodzielnie zaklac przedmiot? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 1495978 nic nie potrzeba. gem soul i twoje umiejetnosci i czar. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 To jak zakladam na siebie gema czy co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 jak chcesz ze mna pogadac to moj nr gg to 4475724, latwo mnie zlapac w weekendy a w zwykle dni raczej po poludniu i wieczorem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 No tak ale ta gra nawet w pojedynke jest wypasiona :) Moze zrobia jakis dodatek czy cos :), ale z kolei jakie trzeba by miec loncze zeby to dobrze dzialalo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Ja mam wersje kinowa polska i jest wypas :D Mam zarowno oryginalne dzwieki jak i nie musze kozystac ze slownika przy trudniejszych wyrazach. I mimo drobnych uchybien w tlumaczeniu chlopcy z CD-Projekt odwalili kawal dobrej roboty !!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Bylbym wdzieczny za informacje bo tej gosciowie z gildi nie bede placil :P Juz nawet sie wyszkolilem z 20 do 40 :) Moze uda mi sie cos zaklnac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 No ewidentnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 bierzesz soul gema i przeciagasz go na siebie. upewnij sie tylko ze masz czar odpowiadajacy twoim wymaganiom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 innej wersji niz kinowa nie ma...w ogole to otworzcie jeszcze z 10 tematow o morrowindzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 No qrde nie moge znalezc zadnej pozadnej zbroi (typu ebonit lub deadric) tylko nosze ten cesarski szajz :? Jedynie tarcze mam porzadna i jeden karwisz :Pkoles w arena vivek ma zbroje ebonowa, oprocz tego jest w dren plantation (zarab tam wszystkich - maja w <span style="color:red;">[ciach!]</span>a dobrych rzeczy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Masz racje. Teraz apel do MODERATORA !!! Zaloz jeden temat i "przyczep" go u gory to na pewno poprawi funkcjonowanie forum. O co bardzo prosze w imieniu swoim (a inni moze sie dopisza ;)). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Dzieki. A zbroje juz mam (tylko bez helmu :|) - ebonitowa. Teraz szukam pozadnego helmu i jakiejs deadrycznej broni (toporka :P). Ale i tak dzieki za info :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 szukaj shire sa porozrzucane po calej mapie. tam jest troche dedric lord a oni zawsze maja cos fajnego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 ta. wykasowac poprzednie i zrobic tylko jeden. zeby byl porzadek. a nie co chwila nowy topic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 no napewno nie modem :) no i zostaje jeszcze kwestia modow. kazdy musialby miec to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 wiec co by tu za duzo nie filozofowac to mowie, ze prawdziwego multiplayera do morrowinda nie bedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 No qrde nie moge znalezc zadnej pozadnej zbroi (typu ebonit lub deadric) tylko nosze ten cesarski szajz :? Jedynie tarcze mam porzadna i jeden karwisz :Pkoles w arena vivek ma zbroje ebonowa, oprocz tego jest w dren plantation (zarab tam wszystkich - maja w <font color="#FF0000">[ciach!]</font> dobrych rzeczy)hehe, mimo ze dopiero przed chila przeczytalem twojego posta, to dzis rano zatluklem kolezkow z dren plantation :twisted:. oj fajne oni tam mieli rzeczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 niestety. a szkoda. a zreszta po co. i tak jest zajebisty. ale chociaz tak w dwie osoby, byloby zajebiscie!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 A konkretniej ? Co takiego fajnego mieli? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 ebonowa zbroje. dedric claymore, tarcze i spodnie i kilka innych rzeczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 a konkretnie to prosze o screena gdzie ta plantacja jest :D albo dokladnie wytlumaczone ale nie miastami bo nie gram za dlugo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 na polnoc od vivec. naprawde niedaleko. a do vivec trafisz napewno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 fakt, morrowind jest zajebisty, to pierwsza giera, ktora mnie tak wciagnela od czasow diablo2 i blade of darkness... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 a konkretnie to prosze o screena gdzie ta plantacja jest :D albo dokladnie wytlumaczone ale nie miastami bo nie gram za dlugo :Dpodaj swojego maila to ci wysle screena Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Juz wyslalem wiadomosc do moderatora z prozba. Zobaczymy czy cos zdziala :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 nO I ZNOWU "cZERPAK"(ups,caps od biegania ;)) mnie zabil :( Nic w opisie na to nie wskazuje :( Mam screena ,jak ktos chce to na priv :) A czerpak jest w "Vemynal" <-dwemerska budowla update: ten mlotek zrobil Kagerenak (czy jakos tak), to dlatego mnie zabija??? Jest zaklety? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 A wie ktoś czy da się samemu zaklinać przedmioty z trwałym efektem????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 jak masz odpowiedni kamien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 najlepiej by bylo tak wszystko do kupy w jednym topiku. wszystko na miejscu a nie sie skacze po 5 topikach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...