jonathan Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Za malo szczescia. Kombinuj jak Kakarotto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 yyyy... zejde z neta to sprawdze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Hahahaha. No moze masz i racje. Wiem ze fajny bo mialem 46 albo 47 i teraz kupa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 ale to już zakrawa na bardzo extrawagancką masturbacje.. nerwicy z nudów bym dostał chyba.. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Chyba ze trafisz ja za 2-3 razem. Ale jaka potem radosc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 ale teraz jakoś powolutku mi te poziomy lecą.. może to dlatego że mam maga a gram jak wojownikiem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 No moze. W pewnym momencie juz nie wiadomo co robic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 ja już tych golden saintów chyba setke zapaćkałem i nic.. jakos nie mam szczęscia do kobiet w tej grze no ;) za bardzo cnotliwe może albo co ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Oki. A ta maczuge to ja mialem. Jakos jej nie moglem skojazyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Buhahahaha. Ze mna to sie tylko bic chcialy. Wiec nie mam pojecia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 zwłąszcza jak sie ukończyło MQ... ale i tak mnie ciągle coś w tej fierce przyciąga.. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 no.. takich badziewi sie nie pamięta ;) a Tribunalu są jakies fajne nowe bronie ? lepsze od deadrycznych na przykład ? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 no ze mną w sumie też.. a ja wole jak kobieta czasem troszke delikatności okaże :D ale czuje sie jak jakis lama że tej tarczy jeszcze nie mam no... jak bez ręki normalnie.. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 A ja lubie ostre laski :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Nie wiem ale sie pewnie dowiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 cokolwiek Cię kręci :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 więc to sie nazywa: Scroll of Lord Mhas' Vengeance Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Heh, raz do mnie wyskoczyl taki kolezka, ktory mial na sobie pelna daedryczna zbroje (nie Fyr ani dreamora) lacznie z naramiennikami. No to ja z piana na ustach (no troche przesadzilem :P) rzucilem sie na kolezke i od razu zatluklem. Wyobrazcie sobie moja zlosc, gdy po dobraniu sie do zwlok kolesia, okazalo sie, ze wszystko bylo boundowe. Wtedy sie troche wkurzylem, ale szybko mi przeszlo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 no... to sie można wpienić ;) masz rozgrzeszenie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 ja już tych golden saintów chyba setke zapaćkałem i nic.. jakos nie mam szczęscia do kobiet w tej grze no ;) za bardzo cnotliwe może albo co ;) Czlowieku, czy Ty widziales golden sainta przy wlaczonym FPP z bardzo bliska?? Chyba nie, bo bys nie pisal takich glupot o kobietach. Golden sainty maja ryje facetow i to brzydkich, a zeby jeszcze bylo malo, to maja blizny. Po prostu fuj :P! A jak chcesz miec tarcze, to zalatw sobie scrolla z przyzywaniem golden sainta i uzywaj metody save/load. Po jakichs 10-15 min powinienes trafic na odpowiednia tarcze. Wtedy od razu zapisuj gre, tlucz goldena, a w momencie gdy bedzie padal na ziemie, kliknij na nim spacje, powinno sie udac, jak nie to load game... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 zwłąszcza jak sie ukończyło MQ... ale i tak mnie ciągle coś w tej fierce przyciąga.. :)Wlasnie takie gry sa najpiekniesze... Morrowind znalazl sie bardzo wysoko w moim prywatnym rankingu, ale numerem jeden pozostaje inna gra, ktora, o dziwo, nie jest RPG'iem. Jej tytul brzmi Interstate '76. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 już Ci mówiłęm: wyrosłem z masturbacji ;) a z tymi kobietami to nawiązywałem do ich polskiej nazwy 'Złota święta' czy jakoś tak ;) a mój gust sie nie martf ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 no u mnie jest teś wysoko.. może nawet na 1 miejscu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Morrowind czy Inerstate '76? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Hehehe, dzieki, od razu mi ulzylo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Morrowind ofkoz ;) nie licząc staaarych dobrych RPGów z czasów mojej 'młodości' i do których mam straszny sentyment to chyba nie ma nic co by dla mnie pobiło Morro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakarotto Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Uffff, no to dobrze. Bo jak by Ci sie golden saint podobal, to bym mial bardzo powazne zatrzezenia do Twojego zdrowia psychicznego ;) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 a ten łuk całkiem konkretny nawet... pozytywnie mnie zaskoczył :) chociaż mam tylko marksman na 10 to jak juz trafiałem to dmg całkiem przyzwoity.. ale to chyba bardziej zasługa tego ze mam 199 Agility :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 ej no... tylko mi tu od razu nei wyciągaj zbyt dalece idących wniosków !! ;) ja sobie wypraszam jakobym był normalny ;P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 poprzez to ze niema konia do szybszej jazdy znudzial mi sie ta giera troche , bo niewszedzie mozna doleciec transportem a na nogach cza chodzic i chodzic i to trochu nudne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...