Skocz do zawartości
szybki__

morrowind

Rekomendowane odpowiedzi

Heh, raz do mnie wyskoczyl taki kolezka, ktory mial na sobie pelna daedryczna zbroje (nie Fyr ani dreamora) lacznie z naramiennikami. No to ja z piana na ustach (no troche przesadzilem :P) rzucilem sie na kolezke i od razu zatluklem. Wyobrazcie sobie moja zlosc, gdy po dobraniu sie do zwlok kolesia, okazalo sie, ze wszystko bylo boundowe. Wtedy sie troche wkurzylem, ale szybko mi przeszlo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja już tych golden saintów chyba setke zapaćkałem i nic.. jakos nie mam szczęscia do kobiet w tej grze no ;) 

za bardzo cnotliwe może albo co ;)

Czlowieku, czy Ty widziales golden sainta przy wlaczonym FPP z bardzo bliska?? Chyba nie, bo bys nie pisal takich glupot o kobietach. Golden sainty maja ryje facetow i to brzydkich, a zeby jeszcze bylo malo, to maja blizny. Po prostu fuj :P!

A jak chcesz miec tarcze, to zalatw sobie scrolla z przyzywaniem golden sainta i uzywaj metody save/load. Po jakichs 10-15 min powinienes trafic na odpowiednia tarcze. Wtedy od razu zapisuj gre, tlucz goldena, a w momencie gdy bedzie padal na ziemie, kliknij na nim spacje, powinno sie udac, jak nie to load game...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zwłąszcza jak sie ukończyło MQ... ale i tak mnie ciągle coś w tej fierce przyciąga.. :)

Wlasnie takie gry sa najpiekniesze... Morrowind znalazl sie bardzo wysoko w moim prywatnym rankingu, ale numerem jeden pozostaje inna gra, ktora, o dziwo, nie jest RPG'iem. Jej tytul brzmi Interstate '76.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ten łuk całkiem konkretny nawet...

pozytywnie mnie zaskoczył :)

chociaż mam tylko marksman na 10 to jak juz trafiałem to dmg całkiem przyzwoity..

ale to chyba bardziej zasługa tego ze mam 199 Agility :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...