Grimlock Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Witam, Poszukuję instrukcję obsługi do Fiata Seicento Young 899 z 2000 roku. Fiat Seicento - instrukcja obsługi (j. pol), Bielsko-Biała 2000, 154 str A5 Dzwoniłem do Fiata, Fiat odesłał mnie do najbliższego dealera/serwisu - Carserwis (zresztą obdzwoniłem kilku dealerów). Zadzwoniłem i dowiedziałem się, że ta impreza (zamówienie instrukcji obsługi) kosztuje ponad 55pln, a na realizację zamówienia muszę czekać 1,5 miesiąca 8O Dlatego mam prośbę, jeśli ktoś jest w posiadaniu takowej instrukcji, to bardzo prosiłbym o zeskanowanie i przesłanie na maila gregl@pf.pl Ewentulanie chętnie odkupię wersję papierową instrukcji w rozsądnej cenie. Jeśli ktoś nie potrzebuje albo mu została. Nowa instrukcja według katalogu części do Fiata - ePer (ta najnowsza na DVD) podaje cenę około 30 pln netto. Poprzedni właściciel zgubił manuala. Szukałem na Allegro i nic nie znalazłem. Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 A w księgarni nie da się kupić książki z WNT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swatkat Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 A po co komu instrukcja od Seicento? Przeciez to proste autko jest, ostatnio silnik 1,1 w piwnicy z kumplem rozbieralismy bo wymienialiśmy wałek rozrządu na taki o większych wzniosach i naprawde jest luzik. No a wogóle go wiezliśmy do piwni na deskorolce...fajnie sie ludzie gapili :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Z instrukcji obsługi nic ciekawego się nie dowiesz :wink: Chyba, że np. to "W tym miejscu znajduje się wlew paliwa, służy do... " :lol: Dużo lepszym zakupem będzie książka z serii "Sam naprawiam samochód" Kliknij w link poniżej... 6 pozycja od góry :) http://www.elektron.pl/cgi-bin/nepo/table1...&minv=1&mins=50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Mozesz tez poszukac instrukcji na allegro, nie raz tam widzialem instrukcje do samochodow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Zamiast instrukcji kupiłem w księgarni niedaleko mnie taką oto książkę. i muszę powiedzieć że jest świetna. Przyda się o wiele bardziej niż instrukcja. Widziałem taką od Punta i muszę powiedzieć że to jedna wielka bieda. Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Gratuluję słusznego wyboru ! :) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...