akslow Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 Wlasnie czytam chipa i jest ciekawy artykul a raczej informacja ze firma Tyco stworzyla sucha wode ciecz nazwano sapphire. Nie zwilza stykajacych sie z nia elementow. Podobno po wyjeciu sa poprostu suche. Nie przewodzi tez pradu.. Zapowiada sie ciekawie.. ciekawe kiedy bedzie dostepna :D.... Zrodlo jest ze strony http://www.science.slashdot.org/ nie chce mi sie szukac. nie wiem czy bylo na forum ale podaje jako ciekawostke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macko55 Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 hym.. to takim czyms chyba pragnienia nie ugasisz ? ;] woda przeleci przez ciebie i w ogole nie wsianie ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Ruskie maja wode w tabletkach :wink: tera sie zastanawiaja w czym ja rozpuścić. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej007 Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 coś mi mówi że z H2O to to ma niewiele wspulnego. Ale jak będzie miało takie same własciwości jak woda to będzie to super do wodnego. tylko pwenie cena kosmiczna będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Były newsy na serwisach jakis miesiąc temu o tym. Póki co żadnych konkretów i żadnych dalszych informacji. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darksoul Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 O ile mi wiadomo to takie coś już jest znane z okresu zimnej wojny... tylko ciekawe ile to będzie kosztowało... za szklanke... pewnie kosmiczne pieniądze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 podobno gasnice maja z tego robic do biur gdzie znajduje sie elektronika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Mnie tam ciekawi jakie to ma wlasciwosci. np temp zamarzania i wrzenia i jak dziala na plastiki itp. No i jesli byloby to w miare fajne to zalewamy calego kompa w akwarium i chlodzimy tylko ciecz w chlodnicy, bo przeciez jak sie je wyciagnie to beda suche ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 11 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2004 Dobre do gaszenia bibliotek. Nie wiadomo jakie właściwości ma ta "woda" i ile będzie kosztować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...