grosikboss Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Przeszukałem całe forum i nie znalazłem. Czy ktoś kiedyś robił graffiti na swojej obudowie komputerowej. Kupiłem sobie właśnie nową obudowę i mam ochotę ją trochę zmodyfikować. Widziałem kiedyś jak na ulicy kolesie malują obrazy sprayem i całkiem ładnie to wyglądało mam zamiar zrobić taki obraz na obudowie :) jeśli ktokolwiek coś robił podobnego bardzo proszę o wskazówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 jesli chodzi o graffiti na obudowie... hmm... mury sa wielkie i dlatego maluje sie na nich sprayami... ale czasami tez markerami grubymi... ale jesli chodzi o obudowe... to taki wrzut moze sie nie udac robiopny sprayem... najlepiej kup jakis zestaw markerow, albo jakichs malych sprayow... bardzo malych... mozesz chyba takie dostac w castoramie, albo w jakichs sklepach plastycznych, albo budowlanych pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 o jakie wskazówki? z tym sie trzeba urodzić.. przecierz nikt Ci nie powie.. weś farbe o kolorze A i pryśnij tu i tu, potem farbe w spraju B z końcówką A1 i przycieniu tu i tam też... w sumie to nie rozumiem pytania :lol: moze powienienes zapytać czy ktoś ci maźnie coś na budzie a nie jak to zrobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 areograf ... daj ogloszenie u ciebie w miesice w szkole plastycznej na pewno znajdzie sie kilku chetnych za drobna oplata oczywiscie... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 areograf ... daj ogloszenie u ciebie w miesice w szkole plastycznej na pewno znajdzie sie kilku chetnych za drobna oplata oczywiscie... :) Tylko aerograf. Poytaj jeszcze modelarzy. Oni też za opłatą mogą pomóc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 widziałem kiedyś jak koleś pomalował sobie całą bude spreyem. Zrobił kilka napisów i rysunek. Nawet klawo to wyglądało ale jednak buda straciła swój urok zrobiła się jakaś brudna i kiespko to komponowało z jego pokojem. tak jak ci radzono daj ogłoszenie albo przejdz się po modelarzach lub do szkoły plastycznej i problem z głowy. Jeśli chcesz sam to zrobić to tylko i wyłącznie aerografem i pierw pomyśl jak to ma wyglądać ze 3 razy a później maluj ( ja kiedyś nie pomyślałem i nie wyszło kolorystycznie :x ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 jesli chodzi o wielkosc muru a wielkosc budy to nie jest z tym tyak zle - wystaczry dobrze dobrac odpowiednio ciena koncowke do puchy i mozna smigac - tylko trzeba uwazac na odleglosc od blachy - radze poczytac troche o graffiti ( np andegrand.pl ) a jak cos to na priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youseek Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 akurat ja na grafitti troche sie znam, po prostu pokombinuj na sucho z koncowkami, tylko uwazaj jak to powiedzial azyl z odlegloscia, cienkie koncowki zazwyczaj nadaja wieksze cisnienie farbie, zeby sie zacieki nie porobily... wielkosc muru? nie ma nic do rzeczy.. aerograf fajna rzecz ale puszka tansza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 Widziałem kiedyś jak na ulicy kolesie malują obrazy sprayem i całkiem ładnie to wyglądałoDo obudowy przydał by się areograf bo puszką szczegułów na takiej małej powieszchni nie zrobisz, areograf od 150zł w góre... A co andergrandu to sami kretyni tam siedzą! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youseek Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 puszką szczegułów na takiej małej powieszchni nie zrobisznie bylbym taki pewny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...