bbc20000 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 Jaki jest dobry program do czyszczenia registry. Mam XP juz przez dobra chwile i mysle ze czas na to aby zrobic generalne sprzatanie!! Probowalem Symantec Cleansweep ale ten program tylko dodaje problemow a raczej malo pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 RegClean ,Micro$oftu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 RegClean do sciagniecia z mojej stronki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 RegCleaner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 REGISTRY HEALER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 RegCleaner v. 3.8 >>> http://www.webmasterfree.com/regcleaner.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 RegCleaner v. 3.8 >>> http://www.webmasterfree.com/regcleaner.html RegCleaner 4.3 >>> download Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 :D Microsoft RegClean 4.1a i jv16 PowerTols. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 14 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2002 RegClean ,Micro$oftuPopieram, z tym ze z przywroceniem wszystkiego (RegClean uszkadza np. obsluge drukarki), i niestety - recznym czyszczeniem bledow, majac za "sciage" plik undo z niego. Troche to potrwa, ale jedynie reczne czyszcznie, z pozniejsza kompresja (darmowym Registry Compresorem) przynosi naprawde dobre wyniki. Powtarzamy ten zabieg co ok. 3 miesiace.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Regcleaner 4.3 jest bardzo dobry. Szczegolnie podoba mi sie to ze program sortuje rozne dane do latwej analizacji i usuniecia. Za pomoca tego programu bylem wstanie wyzucic wiele nie potrzebnego dziadostwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 NBG Clean Registry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 polecam System Mechanic - nie tylko oczyści rejestr , ale usunie wiele innych smieci z systemu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 polecam System Mechanic - nie tylko oczyści rejestr , ale usunie wiele innych smieci z systemu :D O zgadzam sie bardzo przyjemny programik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 A ja sie podpisze pod RegCleanerem (autor nawet w helpie pisze zeby nie mylic tego programu z RegClean`em :) . Mam, uzywam, chwale sobie bardzo........ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Mnie tam RegClean już kilka razy zdupczył system, więc czyszcze rejestr ręcznie :twisted: (choć raczej żadko - wole przeinstalować winde i być 100% pewnym) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...