=KrAnKeD= Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Gratuluję :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 LOL a ja już myślałem ze ktoś z forumowiczów wygrał milion w totka :lol: Ale okrąkłe jeden i sześć zer postów - też nice :wink: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Administracja powinna sprawdzić kto napisał ten milionowy post, i wynagrodzić jakimś drobnym upominkiem. Może jakiś kompik na AMD64 :P Kurde jestem tam,jest szansa :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Troche się spóźniłem ale za to więcej danych :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Ładny rozmiar bazy danych 8O :) Liczba postów dziennie też nie najgorsza :lol: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Tak sobie patrzę i najwięcej topiców jest na oślej i w grach, myślałem że jak na forum komputerowe to będzie w innym dziale najwięcej watków;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 MILION :-] ciekawe ile (statystycznych) klawiatur się zajechało by to wszystko wytworzyć ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Administracja powinna sprawdzić kto napisał ten milionowy post, i wynagrodzić jakimś drobnym upominkiem. Może jakiś kompik na AMD64 :P Kurde jestem tam,jest szansa :lol: ta i nagrode dostanie jakis amd rulez or inny postfucker :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 No i sie zaczynaja powoli problemy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 DEFENCE - to sie zaczyna niestety norma robic ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 tez tak mam i to coraz czesciej o roznych porach dnia i roznych laczach. czasami laczy mi sie z forum 3min :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 tez tak mam i to coraz czesciej o roznych porach dnia i roznych laczach. czasami laczy mi sie z forum 3min :(Niemiec, ale i tak kochamy tweaka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 tez tak mam i to coraz czesciej o roznych porach dnia i roznych laczach. czasami laczy mi sie z forum 3min :(Niemiec, ale i tak kochamy tweaka :Dto nie podlega dyskusji... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 :lol: z tego polowa powstala po zadymach ale spoko liczcie se to dalej i sie cieszczie ze popularni jestescie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 to wpadajcie czesciej i spamujcie ... przepraszam - nabijcie nam licznik ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 tweak.pl - nie lubicie, nie chcecie, kombinujecie - dlaczego tu ciagle wracacie ? 18L "[...] ludzkie priorytety - zawisc, zazdrosc i chciwosc [...]" zyjcie se dalej w swoim dziecinnym swiecie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 czemu tu wracam?? bo czasem sie lubie posmiac... fajny jestes znasz txt 18L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 czemu tu wracam?? bo czasem sie lubie posmiac... fajny jestes znasz txt 18L to nie bylo pytanie do ciebie/was a do ogolu ... stwierdzenie odpowiedz to ja podalem cytatem. przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem po moich wyjasnieniach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 wiesz, ani nie jestem zadrosny... bo o co o_O, chciwy?? co mam z tego ze se pospamuje oprocz zabawy??, zawisc... hmm no to juz predzej... ale ogolnie robimy to bo lubimy patrzec jak sie lisek wkurza o_O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 ja jakos nie widze by sie lisek tu gdzies na forum wkurzal - wiec gdzie wy patrzycie ze was to tak podnieca ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Myśle że nie ma po co dłużej ciągnąć tego wątku , i tak nic wartościowego się z niego nie wyniesie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...