Skocz do zawartości
SeeYa

Creative Inspire T5400 a T5900

Rekomendowane odpowiedzi

Jak narazie nie mialem jeszcze na tyle czasu by odsluchac te glosniki (5900) i porownac z Z640, ale rozlozylem je po pokoju :)

I co pierwsze sie rzuca w oczy, jezeli chodzi o jakosc wykonania to LOGITECHY sa GORA, te galki w pilocie creativa to jakas pomylka, wyglada jakby mialo sie zaraz rozleciec :/ no i inne wykoncznia plastiku takie sobie. I ten osobny zasilacz to tez zbedny "mebel" nie mogli go wbudowac w subka?

Jutro test odluchowy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to w miare mozliwosci sprawdzilem T5900 i moja subiektywna ocena powiem, ze graja tez bardzo fajnie :)

Syczki daja pelniejszy zakres czest. ze tak to ujme :)

Duzo czasu nie mialem jednak na sprawdzenie, tym bardziej w bloku kolo godziny 22 ;)

Moze innego dnia jak bedzie chatka wolna i normalniejsza pora to dluzej sie nad nimi poznecam :)

Narazie nie wywyzszam zadnego z modeli, a o innych wadach pisalem wyzej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez rozwazalem miedzy 6700 i 5400.... 6700 niby tansze i to sporo i 6.1 w dodatku a jak ktos nie ma karty to upmix, ale wybralem 5400 wkoncu ... 2 drozne glosniki mnie przekonaly i wydaje mi sie ze nie jestem zawiedziony.... dobrze graja woofer tez nie najgorzej (mam przy scianie na rogu). ciekawi mnie tylko porownanie 5400 a z-640 wiec SKRYTOBOJCA czekamy:) pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem pelen podziwu do tego jak wy rozmieszczacie te glosniki:p satelitki wielkosci paczki zapalek -.0 i tyle ich trzeba rozstawic:

Ja bym za chiny u siebie ich dobrze ni ustawil :)

Dajcie jakies zdjecia jak macie =]] chce zobaczyc ta ladna plontanine kabli :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi