[hS.4f] Logan Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 skoro mi i innym dziala 512+256 to pewnie i ze 128 zadziala. pod warunkiem ze ta 128 jes zdolna do pracy w dualu przy takich timingach i fsb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Zobaczcie te ceny WOW http://www.allegro.pl/search.php?string=hy...=4300&country=1 którą polecacie brać ? tanszą bez gwarancji czy droższą z gwarancją ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Zobaczcie te ceny WOW http://www.allegro.pl/search.php?string=hy...=4300&country=1 którą polecacie brać ? tanszą bez gwarancji czy droższą z gwarancją ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Zobaczcie te ceny WOW HYNIXy! którą polecacie brać ? tanszą bez gwarancji czy droższą z gwarancją ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 a ja nie moge więcej jak 250 ....... nie wie ktoś dlaczego ???? , jak zwiększe v na ram to nic nie daje ..... teraz mam 2.65 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 a ja nie moge więcej jak 250 ....... nie wie ktoś dlaczego ???? , jak zwiększe v na ram to nic nie daje ..... teraz mam 2.65 Płyta cię blokuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 ehehehe , to zmieniać na lan party ???? interesuje mnie fsb 270..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 ehehehe , to zmieniać na lan party ???? interesuje mnie fsb 270..... No t na AN7 chyba nie powalczysz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 heh , za tydzien sprzedaje an7 i kupie lan party , mam nadzieje że lepiej to bedzie chodzić.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 heh , za tydzien sprzedaje an7 i kupie lan party , mam nadzieje że lepiej to bedzie chodzić.... Jak masz możliwość to zostaw AN7 bo z doświadczenia wiem ze dużo osob wraca do Abita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 hmm , pomyśle , lepiej więcej ramu dokupie , jak bym miał 1 GB to to by było coś :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medivh Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Ha wreszcie i ja sobie kupiłem D-43 :D Mam 2 x 256 dobrane do duala PC 3200U-30330 0442A HYMD232646D8R - D43 WD-A jeszcze niewiem jak sie kreca bo niemialem czasu ich przetestowac w akcji ;) Kupiłem poza aukcja u zbychu00 za 340zl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 do mnie mam nadzieje dotra w tym tygodniu hynixy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomwer Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Ja też mam d43 :) Chodzą na 250mhz przy standardowym napięciu i timingach 2.5,3,3,8. Jak ktoś będzie chciał sprzedać kostke 256ram to chętnie kupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 moje (r-d43 i j-d43) chodzą razem na 270mhz przy 2.85v i 3-4-4-11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Gdzie polecacie zakupić te pamięci Zamierzam je zamówić na www.esc.pl czy do dobry wybór mowa o 1x512mb HYNIX d 43 pc3200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mg147 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 To w końcu jakie serie tych Hynixów D-43 są najlepsze do podkręcania.Większość z was chwali się ile to mu nie poszła ,ale nie podajecie dokładnych danych .Ja znalazłem takie oto oznaczenie: Na naklejce są ostatnie ozn. B8J-D43 a na kościach są : 22BT D34 ,lub ale nie jestem pewien 22CT D43. Widziałem też na naklejce że jest D8J-D34 a na kościach DT D43. No oczywiście niektórzy z was piszą o jeszcze innych ale na allegro są głównie B8J. Ja osobiścia chce kupić te kości http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=36823252 [/url] Poradzcie coś , będę wkładał je do Epoxa 8RDA3I Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Ja te same zamówiłem Jak będe miał niestety musze poczekać dam znac jak chodzą Swoja droga gośc wydaje mi się OK rozmawiałem na gg Widac maja najtańsze ceny w polsce Mam nadzieje ze nie okarze się coś takiego niska cena = shit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mg147 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 O to zaje... jak dojdą to daj znac jak sie kręcą , bo mi sie takm wydaje że jak wyższa literka na oznaczeniu ko ści to lepsze o/c np BT D43 , CT D43 , DT D43 , ale to tylko przypuszenia i równie dobrze może byc odwrotnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Jesli te pamięci okaża sie takei super jak je opisują to i tak w najblizszym czasie nie poznam ich prawdziwych mozliwości OC a to poprzez beznadziejna płyte na KT 600 która niewiem czemu ale nei akceptuje athlona3200 i pamięci taktowanych 400ddr moje pamieci poszły z 166@185mhz moze to przez płyte niemam pojecia Po zakupie hynixów bede musial odczekac az kupie ABITA NF7 SL i wtedy chce sprawdzic co te pamieci potrafia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mg147 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 No to pech , ale cóz jak je kupie to coś o nich opowiem chyba że jest ktoś kto juz je nabył to prosze o info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomboy Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 No ja juz czekam na 2x512 CT-D43 Dam znac jak chodza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 to jest dokładne oznaczenenie tych moich hynxow zamówionych HY5DU56822CT-D43 Czyli to samo co ty zamóiłeś Tez chciałbym barc w dualu odrazu jak ty ale chce najpierw sprawdzić jak 1 kość będzie chodzić Jak będziesz miał to bardzo prosze napisz jakie jest OC i przedewszystkim jak sprawa w dualu wygląda . Widze ze masz płyte ABITA ktoś pisał aby 2x512mb hynixy pracowały na tym mombo nalezy wgrac bios z koncówką C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomboy Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 fakt stabilniej chodza 2x512 z Command Rate = 2T czyli CPC Off. Mam nadzieje ze zdazyli mi dzisiaj wysłać, bo nie chce czekac do wtorku.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4d4m0 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Witam, czy hynix 512 CT-D43 pójda w dualu razem z OCZ 512/400 Premier Series? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomwer Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Dzisiaj dostałem tą kostke: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=36789046 Wrażenia całkiem pozytywne 2.5-3-3-8 (2.7V) przy 250mhz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackdragon Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Witam Mam jedno pytanko co do tych hynix'ów czy takie hynix'y o takich oznaczeniach naklejka HYMD264646B8R-D43 WD-A kości HY5DU56822BT-D43 423AA-A będą podatne na kręcenie?? Chcę osiągnąć coś ok. 230-250FSB Moja płytka to NF7-S v.2.0 i 2500+ braton mobile Tez myślę nad zakupem tej serii....ktoś może nam poradzić :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackdragon Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 a co do cen hynixów.... może Oni sprowadzają je z stąd :wink: http://www.dailyprice.ru/dev/Western_Digit...nents/Memory/1/ ...no tyle, że tu inna seria :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 a co do cen hynixów.... może Oni sprowadzają je z stąd :wink: http://www.dailyprice.ru/dev/Western_Digit...nents/Memory/1/ ...no tyle, że tu inna seria :? u ruskich taka cena jak u nas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 No mnie dla odmiany szlak trafia.... Zakupiłem HYMD264646B8J-D43 AA-A jedną kość 512 i powyżej 210-215 nie wyjde, nawet na 2,9V i 8 3 3 3..... Chyba szybko na handel pójdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...