Skocz do zawartości
dzieciol4

Hynix D43

Rekomendowane odpowiedzi

heh , za tydzien sprzedaje an7 i kupie lan party , mam nadzieje że lepiej to bedzie chodzić....

Jak masz możliwość to zostaw AN7 bo z doświadczenia wiem ze dużo osob wraca do Abita.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ha wreszcie i ja sobie kupiłem D-43 :D Mam 2 x 256 dobrane do duala PC 3200U-30330 0442A HYMD232646D8R - D43 WD-A jeszcze niewiem jak sie kreca bo niemialem czasu ich przetestowac w akcji ;) Kupiłem poza aukcja u zbychu00 za 340zl :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To w końcu jakie serie tych Hynixów D-43 są najlepsze do podkręcania.Większość z was chwali się ile to mu nie poszła ,ale nie podajecie dokładnych danych .Ja znalazłem takie oto oznaczenie:

Na naklejce są ostatnie ozn. B8J-D43 a na kościach są : 22BT D34 ,lub ale nie jestem pewien 22CT D43.

Widziałem też na naklejce że jest D8J-D34 a na kościach DT D43.

No oczywiście niektórzy z was piszą o jeszcze innych ale na allegro są głównie B8J.

Ja osobiścia chce kupić te kości

http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=36823252

[/url]

Poradzcie coś , będę wkładał je do Epoxa 8RDA3I

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O to zaje... jak dojdą to daj znac jak sie kręcą , bo mi sie takm wydaje że jak wyższa literka na oznaczeniu ko ści to lepsze o/c np BT D43 , CT D43 , DT D43 , ale to tylko przypuszenia i równie dobrze może byc odwrotnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli te pamięci okaża sie takei super jak je opisują to i tak w najblizszym czasie nie poznam ich prawdziwych mozliwości OC a to poprzez beznadziejna płyte na KT 600 która niewiem czemu ale nei akceptuje athlona3200 i pamięci taktowanych 400ddr

moje pamieci poszły z 166@185mhz moze to przez płyte niemam pojecia

Po zakupie hynixów bede musial odczekac az kupie ABITA NF7 SL i wtedy chce sprawdzic co te pamieci potrafia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest dokładne oznaczenenie tych moich hynxow zamówionych

HY5DU56822CT-D43

Czyli to samo co ty zamóiłeś

Tez chciałbym barc w dualu odrazu jak ty ale chce najpierw sprawdzić jak 1 kość będzie chodzić

Jak będziesz miał to bardzo prosze napisz jakie jest OC i przedewszystkim jak sprawa w dualu wygląda .

Widze ze masz płyte ABITA ktoś pisał aby 2x512mb hynixy pracowały na tym mombo nalezy wgrac bios z koncówką C

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam  

Mam jedno pytanko co do tych hynix'ów  

czy takie hynix'y o takich oznaczeniach  

naklejka HYMD264646B8R-D43 WD-A  

kości HY5DU56822BT-D43 423AA-A  

będą podatne na kręcenie??  

Chcę osiągnąć coś ok. 230-250FSB  

Moja płytka to NF7-S v.2.0 i 2500+ braton mobile

Tez myślę nad zakupem tej serii....ktoś może nam poradzić :?:

Udostępnij tę odpowiedź