Bartek Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Heja zainstalowałem Xp i mam problem z nagrywarką Lg16x10x40(konkretnie z nagrywaniem) Gdy nagrywam w Nero(5.9.9.9) w x16 to użycie procesora wynosi o.k 100% bufory wariują, odczyt z dysku spada do 0% , bufor nagrywarki szaleje, ale płyta jest nagrana wyłączyłem nagrywanie syst. wp Mam Sisa więc nie musiałem uaktywniać trybów udma instalowałem kilka wersji nero i jest dalej to samo aha nagrałem na cdrw x4 i x8 i było o.k HELPP PLEASE :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 mam WINXP , taką samą nagrywarkę i u mnie wszystko ok ... ale jak Ci pomóc to nie mam pojęcia :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Odpowiem ci prosto ,mam taka sama nagrywarke, mialem ten sam problem,i nadal nie wiem co go rozwiazuje ;-D, wiem ze ogolnie na 98SE u mnie to nie wystepowalo.Rzeczy ktore mozesh sprobowac ,podepnij pod inna tasme, zmien tryb dzialania (master/slave), wszelkie latki systemowe ;-[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Rozwiąże Twój problem połowicznie, tzn dam ci moją Yamahe za LG:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 zainstaluj via pack ;P sterowniki aspi i ustaw nagrywarke jako master i powinno być ok... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Mam to samo ale zamiast Nero mam Easy CD Creator i wszystko jest w porzo. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Echhh Problem rozawiązałem winależała po stronie jakiegoś <span style="color:red;">[ciach!]</span>ianego sterownika SIS Eide dostarczanego z płytą główną pod W Me było o.k ale pod Xp sprawiał że nagrywanie wariowało Dzięki za wszystkie rady :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...