elpresspl Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Slyszal ktos o takich pamieciach?? DObrze sie kreca?? Takie maja w PCProjekcie DDRPC2700 256MB za 320 zeta. Warto?? Please o szybka opinie najlepiej do poniedzialku (jutro) Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Używałem modułów zarówno 266 jak i 333 i powiem że cholernie awaryjne. Na 5 sztuk wracały ze 3 !! Osobiście nie polecam. Przy okazji jednak zapytam! Ostatnio do firmy przychodzą z hurtowni pamięci z nalepką ELIXIR czy to są TE "Elixiry" czy to jakieś podróbki ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 SEITEC TO SCIERWO, lepsze Winbond'y.. Tak sie sklada, ze kilka dni temu kupilem SEITEC DDR333 512MB, i co qfa??? NIE CHODZILA NA 333MHz :!: :!: Nic, nawet na wyzszym napieciu, tylko na 266, a poza tym moja plyta ich nie rozpoznala jako 333, tylko 266... Na tym zakonczylem znajomosc z ta firma, i oddalem ta kosc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 seitec sa do niczego.... straszne problemy z kompatybilnoscią. wypieprzają sie przy każdej okazji.... ogólnie straszne... nie kupuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 A gdzie w krakowie dostane dobre kosci 256 MB RAM DDR do 320 zeta???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 A gdzie w krakowie dostane dobre kosci 256 MB RAM DDR PC2700 do 320 zeta???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Zajrzyj do PTR!! Nie jestem z Krakowa ale pracuje w tej firmie w Siedlcach i ostatnio otworzyli chyba filie w Krakowie. Cena może nie 320 ale zbliżona. Zreszta ceny pamięci skacza jak głupie. Jak nie będą śmigać to wymienią od ręki (powinni-ja tak robie). Ostatnio często przyjeżdżaja ELIXIRY ale czy są to właśnie TE Elixiry to Ci nie powiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 seitec sa do niczego.... straszne problemy z kompatybilnoscią. wypieprzają sie przy każdej okazji.... ogólnie straszne... nie kupuj To teraz dopiero o tym piszecie? :) Dwa tygodnie temu kupiłem takie siostrzeńcowi, na razie chodzą super i to na ECS k7s5a. Trochę mnie zmartwiliście, na szczęście mam wieczystą gwarancję, w dobrym sklepie gdzie wymieniają od ręki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 OK. A pamieci firmy ELIXIR PC2700 (333mhz) 256MB DDR sa dobre?? I czy lepsze od Seitec`ow?? pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...