Heat Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 Bylem dzisiaj w 4maxie i w sumie juz sam nie wiem co kupic... :/ Wczoraj wymienilem sie z kumplem budami i teraz mam Turbo-Jet Tracera (ta podrobka AeroCool) i mam miejsce na dwie 120mm . Ta ktora jest seryjnie nawet na minimum mi buczy strasznie . Dzisiaj nasluchiwalem tego Thunderblade'a i Ci ktorzy twierdza ze on jest cichy to ekhmm... Wieje konkretnie ale glosnosc straszna . Obmacalem tez 120mm Akasa i ten na 12V byl cichy na 7V nieslyszalny ale wial tyle co wcale . Niestety nie mieli Revoltecow no ale skoro Niemiec mowi ze sa ciche , a patrzac po jego konfigu to raczej do zwollenikow halasu nie nalezy widocznie sa ciche wiec chyba wlasnie takiego sobie zakupie :) Mam tylko jeszcze takie jedno pytanko , bo w sumie te 120-tki to beda pelnic role przedmuchiwacza budy (jeden na froncie drugi na plecach budy) Czy np puszczenie ich na ~900obr/min wystaczy do wietrzenia budy ? EDIT : A moze Crystal Fan ? W sumie cena kusi i z glosnoscia tez nienajgorzej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 crystal jest cichy ale za mocno nie wieje wydaje mi sie jednak ze jest w sam raz na przewiew budy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2004 wydaje mi sie, ze revoltec jest cichszy niz crystal a wieje podobnie lub troche lepiej. niestety znow nei mialem mozliwosci bezposredniego porownania. sam mialem brac sobie revolteca na komin, ale kupilem chiefa a tgo narazie ciahcac nie bede, no moze okinko, ale to kiedys ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...