Heban Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Witam wszystkich i proszę o pomoc . Od momentu gdy dodałem HDD i zmieniłem Karte Graficzną mam problem tzn. komputer co jakiś czas wiesza sie nawet przy instalacji systemu. Przypuszczam że przyczyną jest słaby zasilacz ale przed wymianą proszę o jakieś sugestie. Płyta - Asus A7N8X Deluxe Procesor - Athlon XP 2600+ Pamięć - 512 MB Grafika - GeForce FX 5600 Ultra 128 MB Sound - SB Live HDD - Maxtor 6Y120LO i Maxtor 6Y120PO Karta TV Nagrywarka 52x32x52 DVD FDD Monitor 17' Zasilacz - DRAGON +3.3V - 28A / +5V - 35A / +12V - 16A podczs zwisu ekran ma taki wygląd 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Sprawdźapięcia miernikiem, to będziesz miał pewność. Najczęściej wystarczy sprawdzić tylko 5V i 12V z molexa. Max. tolerancja 5% w góre i dół, ale muszą też być stabilne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Proszę o pomoc ... 5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. ... Zmień temat na regulaminowy. Można to zrobić poprzez edycję pierwszego postu (przycisk ). Dostajesz jeden punkcik w ramach testowania nowego systemu ostrzeżeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heban Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Częściowa poprawa po odłączeniu myszy radiowej ale i tak się wiesza . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...