Allch Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Tak jak w temacie: o ile mogę zwiększyć napięcie portu AGP Czy jak zwiększe na tyle ile płyta pozwala i przetaktuje karte na wyższe zegary to nie uszkodze jej czasem :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Tak jak w temacie: o ile mogę zwiększyć napięcie portu AGP raczej to nic niedaje nie ma sensu choc czasmi niby poprawia stabilnosc karty... jak tak bardzo chcesz to daj 1,6V Czy jak zwiększe na tyle ile płyta pozwala i przetaktuje karte na wyższe zegary to nie uszkodze jej czasem Zwiększenie Vcore teoretycznie daje większe mozliwości o/c ale nie zwiększenie taktowania ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Zwiększenie napięcia na AGP nie poprawi możliwości oc karty, a możesz tylko zjarać mobo :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 co za bezsens ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Zwiększenie napięcia na AGP nie poprawi możliwości oc karty, a możesz tylko zjarać mobo :!: eee Macci, Hipro dawali po 2.0V i sie nic nie jaralo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 eee Macci, Hipro dawali po 2.0V i sie nic nie jaralo I czego to dowodzi? Ja też zmianiałem i nic mi się nie zjarało, ale możliwości oc wcale nie wzrosły, a pogorszyło stabilność :!: co za bezsens ... No to się popisałeś niezwykłą erudycją. Może nieco rozwiniesz swoją złotą myśl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 wszystko zostało juz napisane na ten temat innymi słowy było szukaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 co za bezsens ...Nie do końca. Na przykład mój chipset "gryzie się" z Radeonami i miałem zwisy w windowsie, jak dałem AGP na 1,6V to spokój mam, ale faktycznie w innych przypadkach nie ma to żadnego sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...