Skocz do zawartości
fenriz

nowy komunikaciik ;]

Rekomendowane odpowiedzi

:P :P :P

"1019 x 327 pikseli"

4. Nie umieszczaj w postach dużych obrazków lub długich linków, powodujących "rozjeżdżanie" się forum.

Maksymalna szerokość wstawianych obrazków to 650 pikseli,

Ciekawszy jest ten komunikat:

Powered by phpBB 2.0.6 © 2001 phpBB Group
... ale na niego jakoś nikt nie zwrócił uwagi :P

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej no reed - specjalnie przyciąłem obrazek zeby nie rozłaziła sie strona  :?  :?  :?  wiec czemu punkta dostałem ?  :lol:  :lol:  ale OK kłocic sie nie bede  :wink:  :wink:

Sorrki, nie każdy ma 21" monitor.

Looknij jakie maxymalne wymiary może posiadać obrazek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i dodam kolejny od siebie:

hpBB : Critical Error Error doing DB query userdata row fetchDEBUG MODESQL Error : 2013 Lost connection to MySQL server during querySELECT u.*, s.* FROM phpbb_sessions s, phpbb_users u WHERE s.session_id = '1cb5c12e6701ebfc59922f0a28b45814' AND u.user_id = s.session_user_idLine : 250File : /usr/home/tweak/www/forum/includes/sessions.php

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

phpBB : Critical Error Error clearing sessions tableDEBUG MODESQL Error : 1034 Incorrect key file for table: 'phpbb_sessions'. Try to repair itDELETE FROM phpbb_sessions WHERE session_time < 1095945065 AND session_id <> 'bd98f5975dd41cecf65402ce20beac2d'Line : 305File : /usr/home/tweak/www/forum/includes/sessions.php

do administracji:

prosil bym o zajecie sie w koncu tym problemem; te ciagle pojawiajace sie bledy nie swiadcza najlepiej o waszej pracy;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

phpBB : Critical Error Error clearing sessions tableDEBUG MODESQL Error : 1034 Incorrect key file for table: 'phpbb_sessions'. Try to repair itDELETE FROM phpbb_sessions WHERE session_time < 1095945065 AND session_id <> 'bd98f5975dd41cecf65402ce20beac2d'Line : 305File : /usr/home/tweak/www/forum/includes/sessions.php

do administracji:

prosil bym o zajecie sie w koncu tym problemem; te ciagle pojawiajace sie bledy nie swiadcza najlepiej o waszej pracy;

Co się dzieje :?: Mi tez to wyskakuje :!: Częściej wyskakuje ten błąd niż się strony poprawnie ładuja :evil: :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez sie do tego dopisuje :/ wogole forum dziala cos slabo ostatnimy czasy...

Ano staramy sie jak mozemy -dzisiaj byl tzw massive upgrade ;) Z tym ze wiadomo ze to tylko kosmetyka co mozemy poradzic ze 2 GB ramu to 2 razy zamalo a 4 kosci 1 GB ECC z certyfikatem Intela kosztuja tyle co roczne obroty tweak'a ;)

zasponsorzysz ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mozie by tak wprowadzic sztywne ograniczenia pasma dla gości (nie wiem czy sie da  :?: )

po co? chcesz zeby Ci sie ladowalo po pol godziny?
Gość to osoba niezarejestrowana na forum i lepiej chyba bedzie jeśli to userzy tweaka mieliby priorytet :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi