martita Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Mam następujący problem z kompem. Uruchamia mi się dobrze - mam windowsa XP ale np. podziala mi z 5 minut i się sam zresetuje bez żadnego wcześniejszego komunikatu. Potrafi mi się zresteować np. po 1 minucie od włączenia a innym razem po 1 godzinie. Nie raz resetuje się nawet z 3 razy po kolei. Kiedy komp uruchomi sie ponownie po chwili pojawia się okienko z raportem błędów z tekstem (system windows odzyskal sprawnosc po poważnym błędzie...). Nie raz jest tak, że sama uruchomie kompa i od razu wyskoczy to okienko. Nie pomaga na to format C. Jeśli ktoś wie czym jest to spowodowane i jak można się tego pozbyć to prosze o pomoc...paps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Prawy przycisk myszy na mój komputer>własciwosci>zaawansowane>uruchamianie i odzyskiwanie> odznacz "Automatycznie uruchom ponownie" Jezeli zamiast restartu pokaze niebieski ekran przepisz tu to co na nim wyswietli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martita Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Nie wiem co jest ważne z tego co było tam napisane więc spisałam tylko to: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL *** Stop:0x000000D1 (0x0000000C,0x00000002,0x00000001, 0xFA990691) * WDMCAPI.SYS-Address FA990691 base at FA98B000,DateStamp 3cebff0a Jeśli to nie to, to powiedz dokładnie o co ci chodzi...paps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Powodów może być sporo. Mi się resetował po wymianie płyty głównej. Próbowałem wielu rzeczy, już miałem ją oddawać i przyszło mi do głowy żeby bios uaktualnić - pomogło. Ale oczywiście to tylko mój przypadek. U Ciebie może być coś zupełnie innego. Na początku proponowałbym zrobienie formatu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 OK jakie uzradzenia masz w slotach PCI . Chodzi mi o modemy , karty sieciowe, dzwiekowe itd . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuRi_ Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 zresetuj bios w 80% przypadkow pomaga . strzelam ze problemy zaczely sie po kupnie czego nowego do kompa moze RAM'u ? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...