Skocz do zawartości
martita

Resetowanie kompa

Rekomendowane odpowiedzi

Mam następujący problem z kompem. Uruchamia mi się dobrze - mam windowsa XP ale np. podziala mi z 5 minut i się sam zresetuje bez żadnego wcześniejszego komunikatu. Potrafi mi się zresteować np. po 1 minucie od włączenia a innym razem po 1 godzinie. Nie raz resetuje się nawet z 3 razy po kolei. Kiedy komp uruchomi sie ponownie po chwili pojawia się okienko z raportem błędów z tekstem (system windows odzyskal sprawnosc po poważnym błędzie...). Nie raz jest tak, że sama uruchomie kompa i od razu wyskoczy to okienko. Nie pomaga na to format C. Jeśli ktoś wie czym jest to spowodowane i jak można się tego pozbyć to prosze o pomoc...paps

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co jest ważne z tego co było tam napisane więc spisałam tylko to:

DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

*** Stop:0x000000D1 (0x0000000C,0x00000002,0x00000001,

0xFA990691)

* WDMCAPI.SYS-Address FA990691 base at FA98B000,DateStamp

3cebff0a

Jeśli to nie to, to powiedz dokładnie o co ci chodzi...paps

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powodów może być sporo. Mi się resetował po wymianie płyty głównej. Próbowałem wielu rzeczy, już miałem ją oddawać i przyszło mi do głowy żeby bios uaktualnić - pomogło. Ale oczywiście to tylko mój przypadek. U Ciebie może być coś zupełnie innego. Na początku proponowałbym zrobienie formatu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi