adam_przybylek Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Witam wszystkich serdecznie :) Zapraszam do obejrzenia (jak w tytule) poradnika jak zrobić kostkę z zapałek nie używając kleju :D Oto link gdzie można znaleść to cudo :lol: : http://www.republika.pl/adamprzybylek/kostka.htm Pozdrawiam i życzę miłej zabawy Adam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 extra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 tego wlasnie szukalem thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_przybylek Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 tego wlasnie szukalem thx Nie ma sprawy, zdenerwowałem się bo pewien osobnik to sprzedaje na allegro i bezczelnie wykożystuje moje fotki na aukcji bez mojej zgody!! I jak mu uwage zwróciłem to powiedział, że to jego zdjeci i żebym się go nie czepiał!! A jak do allegro napisałem to nie odniosło to żadnego skutku. Wiec stwierdziłem że ja to dam ludziom za darmo pod warunkiem, że nikt tego nie bedzie sprzedawać i nie bedzie na tym zarabiał!! Wkońcu to moje i moge robić z tym co chce. :-) Pozdro Adam;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 fajan sprawa :) a co do tego goscia z allegro to tak juz jest ze ludzia chca tam sprzedac cokolwiek nawet nie majac do tego prawa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 bądź wredny i wysyłaj ludziom któzy to u nieg locytują linki do tej stronki :twisted: a jaaaak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_przybylek Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 bądź wredny i wysyłaj ludziom któzy to u nieg locytują linki do tej stronki :twisted: a jaaaak :D Właśnie o tym myślałem ale tak się zastanawiam czy przypadkiem tego regulamin allegro nie zabrania :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechmom Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 to zaloz sobie trefne konto i z niego wysylaj te linki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Fajny pomysł z tą kostką. Wczoraj w pracy układałem, ale podczas wsadzania zapałek od góry (bodajże 7 krok) rozjechała mi się :( Dzisiaj będe dalej próbowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_przybylek Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Fajny pomysł z tą kostką. Wczoraj w pracy układałem, ale podczas wsadzania zapałek od góry (bodajże 7 krok) rozjechała mi się :( Dzisiaj będe dalej próbowac :)No tak czasym byw zwłaszcza na początku, no i wogóle to chyba jajtródniejszy z kroków, mi on też zawsze przyswarza wiele kłopotu. Ale po złożeniu tak ok 10 szt. dochodzi sie do wprawy :wink: Pozdro :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechmom Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 No ja poskladalem studzienke i daszek i nawet wsadzilem wszystkie od gory za pierwszym razem.. :) tylko przy sciskaniu nie wyszlo i sie rozwalilo :( palce sie troche kleily do zapalek... buuu :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 no ja zaras ide do sklepu po zapałki .... dzięki za fajną zabawe . pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 ostro, bede mial zabawe na caly wieczor :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_przybylek Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 ostro, bede mial zabawe na caly wieczor :) Powodzenia 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Możesz ten poradnik zamieścić na innym koncie ? Od wczoraj wywala mi, że został przekroczony limit transferu :cry: Ewentualnie podeślij mi go na maila :) a4t@o2.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_przybylek Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Możesz ten poradnik zamieścić na innym koncie ? Od wczoraj wywala mi, że został przekroczony limit transferu :cry: Ewentualnie podeślij mi go na maila :) a4t@o2.pl :) No niestety serwer na którym jest umieszczony poradnik do kostki ma linit miesięczny transferu i został przekroczony w tym miesiącu!! Poradnik rusza od 1 października, gdyż wtedy będzie odblokowany transfer. Dla tych którzy nie chcą czekać proszę o maila do mnie to mogę go przesłać każdemu indywidualnie za free :!: :!: Pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Możesz ten poradnik zamieścić na innym koncie ? Od wczoraj wywala mi, że został przekroczony limit transferu :cry: Ewentualnie podeślij mi go na maila :) a4t@o2.pl :) No niestety serwer na którym jest umieszczony poradnik do kostki ma linit miesięczny transferu i został przekroczony w tym miesiącu!! Poradnik rusza od 1 października, gdyż wtedy będzie odblokowany transfer. Dla tych którzy nie chcą czekać proszę o maila do mnie to mogę go przesłać każdemu indywidualnie za free :!: :!: Pozdrawiam :D No to ja sie pisze :) damiandimek@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPY_NET Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 'Przykro nam, strona nie działa z powodu przekroczenia limitu transferu.' ja bym prosił na spy_net@o2.pl z góry wielkie thx ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Ja bym baaardzo prosił kris-jks@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarchewa Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 he he a mi sie udalo za pierwszym razem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPerience Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 WItam poproszę XPerience@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 No ... Zafundujmy koledze za fajne zajęcie jakiś prezent :) Może na trzy... czte ry... Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 przezuc ktos stronke gdzie indziej ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_przybylek Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 No ... Zafundujmy koledze za fajne zajęcie jakiś prezent :) Może na trzy... czte ry... Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!! :) He he, wielkie dzięki 8) Sorki za to że serwer nie działa ale niestety nie stać mnie na to by opłacać większy transfer miesięczny serwera :cry: więc korzystam z darmowego :D hi hi :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 to i ja chce bo jestem ciekaw co to za cudo woszcz17@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_przybylek Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 przezuc ktos stronke gdzie indziej ;/Niestety nie mam gdzie :cry: , jak chcesz wyśle Ci poradnik na maila. Korzystatam z konta na republice ale nie bede zakładał kolejnych i zmieniał adresu. A moze ktoś zna jakis darmowy serwer może być max 2Mb i żeby był szybki transfer i brak ograniczenia transferu albo żeby był duuży :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 No ... Zafundujmy koledze za fajne zajęcie jakiś prezent :) Może na trzy... czte ry... Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!! :)Mam nadzieje, ze kolega adam_przybylek ma juz 18 lat (;-)) i dlatego ode mnie dostanie takie oto cosik: PS Zdjecie pochodzi z tej stronki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_przybylek Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 No ... Zafundujmy koledze za fajne zajęcie jakiś prezent :) Może na trzy... czte ry... Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!! :)Mam nadzieje, ze kolega adam_przybylek ma juz 18 lat (;-)) i dlatego ode mnie dostanie takie oto cosik: PS Zdjecie pochodzi z tej stronki Penie że 18-nastka już dawno była, wielkie dzięki tego mi trzeba było :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Adamie jak chesz to moge to wrzucic do mnie na serwerek .. gg --> 3353915 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 no ja zrobilem ta kostke ;] zajelo mi to az 90 min ale dlatego ze zapalki te takie zwylke sa poprostu do duupy nie rownej grubosci dlugosci itakie tam ogolnie spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...