milicja3 Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 mam tą płytę i A1700+ z odblokowanym mnożnikiem. jak zmienić ustawienie mnożnika w biosie nie widzę możliwości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Jak nie ma możliwości "ruszenia" mnożnika to pozosteje drut mod. To jest jedyna opcja. I jest on lepszy niz nie jeden bios... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inc0gnit0 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 sprobuj inny bios, ja mam ta sama plyte i mnoznik moge zmieniac choc i tak nic to nie daje bo proc zablokowany:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 No ja miałem A7V600 (pełną) i gdy włożyłem Bartona odblokowanego to mogłem mnożnik zmieniać. Tylko na 2giej stronie BIOSa trzeba CPU Speed przestawić na Manual. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...