kafka1 Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 Dzis kupiłem dowy dysk S-ata i chiałem zainstalowac na nim windows98 wkładam dyskietkie systemową odpalam z "uruchom z obsługą cd" i [gluteus maximus] nie wykrywa mi wogole dysku. Co robic ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 nie znam sie na tym... :D ale ktoś ostatnio napisał ze nie pozbedzie sie stacji dysków z kompa.. ze względu na to ze sterowniki do dysku z SAta musi zainstalwoac... moze tzreba to włąsnie uczynic...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Problem??:((( ... 5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. ... Zmień temat na regulaminowy. Można to zrobić poprzez edycję pierwszego postu (przycisk ). A że jesteś początkującym użytkownikiem, otrzymujesz tylko 1 punkt w ramach systemu ostrzeżeń (powinieneś dostać 3). Punktacja systemu ostrzeżeń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...