Skocz do zawartości
VeNi

Tania karta dżwiękowa - jaka??

Rekomendowane odpowiedzi

Witam... mam niestety tylko 70 zł i chciałem zapytać jakom moge za to kupić karte dżwiękową?? BO ja mam teraz zintegrowanom z ECS K7S5a :D:D a to kompletne g***o... Także doradźcie mi co moge kupić najepiej z komputronika...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam Yamha XG 724 Kosztuje coś koło 30 zł na allegro. Do słuchania muzyki, gier - bdb. Jakość jest przynajmniej dobra, nieporównywanlnie lepsza z tym co wychodzi z mej płyty głównej bryy.... Problemów natury kompatybilności nigdy nie miałem. Polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kożystając z okazji, czy

Karta Creative SB Live! 5.1 Player OEM

dzwiękówka byłaby lepsza od zintegrowanej na ASUS P4C800 ??

Bo jak na razie nie narzekam...

Ale w grach z włączonym EAXem, i wszystkich dzwiękowych efektach byłaby większa wydajność ??

i różnica w jakości ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Live nie kupuj, dozbieraj, kup audigy es oem przynajmniej

http://www.arest.pl/showtowar.php?ID=1282

140 zł, ale można na pewno znaleźć taniej.

Z doświadczenia wiem, że na dźwięku nie powinno się oszczędzać.

Mi audigy starcza, dzwięk ma spoko.

A do live sie zraziłem, brak nowych sterów, czasem trzaski w grach/zwiechy/złe pozycjonowanie/itp,itd...no i jakość dzwięku live jednak pozostawia troche do życzenia.

Audigy to moja 5 karta, więc wydaje mi się że wiem co mówię

A w ogole to najlepsze były karty AUREAL VORTEX 2...te 3D...prawdziwe 3D w grach

Ahhh...

Update:Nie zrozumcie mnie opatrznie...nie lubie Creativa...ale używam jego produktów(jak muszę)...tak jak każdy z was M$ musi używać, by pograć....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi