VeNi Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Witam... mam niestety tylko 70 zł i chciałem zapytać jakom moge za to kupić karte dżwiękową?? BO ja mam teraz zintegrowanom z ECS K7S5a :D:D a to kompletne g***o... Także doradźcie mi co moge kupić najepiej z komputronika... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Za tą kasę możesz kupić Liva używkę,bo w sklepie to takie samo g* co masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Erinaceus Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Polecam Yamha XG 724 Kosztuje coś koło 30 zł na allegro. Do słuchania muzyki, gier - bdb. Jakość jest przynajmniej dobra, nieporównywanlnie lepsza z tym co wychodzi z mej płyty głównej bryy.... Problemów natury kompatybilności nigdy nie miałem. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Poszukaj jakiegoś Live'a jak wcześniej napisano, bo to co w sklepie jest za 30-60zł to badziewie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeNi Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=12405 a co myślicie o tym?? Bo wiecie te 15 zł w tą czy w tą to nie robi różnicy... A używanych nie chcę... a szczegulnie nie z allegro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=825 tu za 100 http://www.apollo.pl/?menu=store&grp=4 w tej cenie to zdecydowanie SB Live 5.1 karta naprawde spoX :D A w/w Herculesa niesyłyszałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 tak jak napisal przedmówca.. dorzuc te 30pln i bierz 5.1 a co do herculesa.. przeciez to firma, ktora produkuje min bdobre karty muzyczne.. w przedziale 300...K :] trudno powiedziec jak bedzie sie spisywal 'wynalazek' za 80pln :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Kożystając z okazji, czy Karta Creative SB Live! 5.1 Player OEM dzwiękówka byłaby lepsza od zintegrowanej na ASUS P4C800 ?? Bo jak na razie nie narzekam... Ale w grach z włączonym EAXem, i wszystkich dzwiękowych efektach byłaby większa wydajność ?? i różnica w jakości ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Na Live! w porównaniu do AC'97 masz lepszą jakość dźwięku.Co do wydajności to niewiem ale chip na Live trochę większy od kodeka to chyba więcej sam liczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 a moze po prostu sb 128 :D wystarcza mi jak narazie w 100 % :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 mialem sb128... jak na TAMTE czasykarta byla spox ;) ale to bylo 3 lata temu... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 3 lata temu? 5 lat temu Live! był spox :P A i dzisiaj jest, nie narzekam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Live nie kupuj, dozbieraj, kup audigy es oem przynajmniej http://www.arest.pl/showtowar.php?ID=1282 140 zł, ale można na pewno znaleźć taniej. Z doświadczenia wiem, że na dźwięku nie powinno się oszczędzać. Mi audigy starcza, dzwięk ma spoko. A do live sie zraziłem, brak nowych sterów, czasem trzaski w grach/zwiechy/złe pozycjonowanie/itp,itd...no i jakość dzwięku live jednak pozostawia troche do życzenia. Audigy to moja 5 karta, więc wydaje mi się że wiem co mówię A w ogole to najlepsze były karty AUREAL VORTEX 2...te 3D...prawdziwe 3D w grach Ahhh... Update:Nie zrozumcie mnie opatrznie...nie lubie Creativa...ale używam jego produktów(jak muszę)...tak jak każdy z was M$ musi używać, by pograć.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...