SAPRO Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Jak sądzicie czy wytrzyma zasilacz 300w z podzespołami : celeron 1.7 , 256ram 133hz , r9500 moze r9500@pro , CD RW lite-on 52,32,52 monitor LG 17" ps.1.przy takiej zasiłce jaka maks karta graficzna ? 2.to ma być komp mojego kumpla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 Zależy co to za zasilacz i jakiego producenta. Dobry zasilacz wytrzyma bez problemu, kiepski zejdzie z tego padołu i jeszcze coś ze sobą zabierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 jeżeli to Codeden/ Tracer/ Megabyte/ Feel to to może źle skończyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAPRO Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 niewiem co to za firma ale ok.1.5 roku temu kosztował 100zl do jakiej karty by wytrzymał ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 24 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2004 jeżeli to Feel to to może źle skończyćZalezy jaki FEEL ... bo byla tez udana seria montowana w modecomach (mam taki w drugim kompie i jest spoko, ciagnal prawie taki config co mam w podpisie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Sapro: A nie możesz przeczytać z naklejki na zasilaczu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 to ja sie podepne ;) jaki jest max dopuszczalny skok powiedzmy na 12V bo ja mam jusz o.o9 na fortronie300gtp to jusz chyba duuuuzo :| idle 11.9-11.81stres jakies sugestie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Sugestie są takie, że zasilacz jest ok. Wahanie 0,09v czyli 0,76 % nie jest duże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 czyli mozna krecic dalej :] dzieki Benito :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 jak ma zamiar proca kręcić to ten zasilaacz nie wytrzyma... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 dlaczego tak myslisz :?: u mnie narazie proc nie schodzi <2.1 ghz ;] od roku prawie wiem ze nie mozna tego nazwac kreceniem ale do neta wystarcza :] i mp3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Nie wytrzyma - karta go dobije... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 jak narazie daje sobie dzielnie rade ale skoro mówice ze dlugo nie pociagnie :/ no to zostaje chyba ch420w no bo co innego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Obaj się mylicie. Zasilacz wytrzyma, co udowodniłem w recenzji. Spójrzcie na mój podpis i zobaczcie, co ten fortron potrafi unieść. Gdybyście mieli wątpliwości to miałem GTP podłączonego na tym, co w podpisie nie tylko na czas testów ale przez 10 dni , bo trafił do mnie od Rivama z forum w celu wyeliminowania piszczących cewek. Zasilacz działa do dziś i cewki zabezpieczyłem. Trzeba poczytać zanim się bzdury mówi. Musiałby to być jakiś chybiony, trefny egzemplarz żeby nie wytrzymał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 @Benito a da sie jakos piszczenie mobo wyeliminowac :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Z mobo nie próbowałem, ale może jak dokleisz tę piszczącą cewkę do rdzenia to przestanie piszczeć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 mozesz dac linka do tej receznji :?: cewki próbowalem paclami "powstrzymywac" ale to tesz nic nie daje ps przepraszam za blad w nicku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 zajrzyj na strone główną ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Albo popatrz na banery po prawej stronie, tam znajdziesz recenzje zasilaczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 ale tam jest jakos dziwnie ja podaje roznice idle stres a tam wahania w stresie wahania w idle roznic siega o.3V na tym fortronie to mnie jeszcze daleko u mnie wachania w prime nie przekraczaja o.o5V a w idle o.o2V to widze ze roznie sie zasilacze testuje ;] ps ja jeszcze swojego zasilaczenia nie slyszalem z odleglosci 1m :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...