t0mster Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 siema, mam 1600zł na kompa[ sama skrzynka ], mam prozbe abyscie zlozyli jakis zestawik z www.sirius.pl [ obudowa, zasilacz, procek, płtya głowna, karta dzwiękowa, ram, nagrywarka dvd ] bo karte graficzna, hdd i flopa mam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 jest temat o zestawach!! :evil: SZUKAJ!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=50126 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 zacznij od tego ze nie w sirusie - no chyba ze lubisz byc nabijany w butelke :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...