maciek103 Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Zainstalowałem szereg programów w celu czytania napisów w filmie przez lektora (Real Speak, Spiker_Demo_mm-2.6, UniSpiker-2.6). Jednak gdy nie uzyskałem żądanego efektu odinstalowałem je. Gdy następnie włączyłem Vplayera aby obejrzeć film system sie zrestartował. Dzieje się tak za każdym razem. W all playerze występuje błąd i zamyka sie program. Nie wiem co robić, prosze o pomoc!!!!!!! Mam Windowsa XP Proffesional. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 format Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek103 Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Ale chciałbym rozwiazać ten problem bez formatowania dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 no to masz problem, co za duzo to niezdrowo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 ja bym pokombinowal z kodekami....... odinstalowal bym wsyztkie + czyszczenie w rejestrze..... ponowna instalacja wyczysc dobrze rejestr ze smieci po tych programach co instalowales..... mam jeszcze pytanie, czy resetowales kompa kiedy uninstaller Cie prosil ?, czy odinstalowales wszytko po kolei i zrobiles restart ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 @RS: nie wierze ze On sie sam upora z rejestrem. nie mam nic do "poczatkujacych" ale oni zazwyczaj tylko jeszcze wiecej popsuja. / to tak z doswiadczenia wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 maciek103, jak nie jestes pewny obslugi regedita, to chociaz sproboj po deinstalacji kodekow urzyc microsoftowego regcleana, tu masz linka http://www.giancky.com/file/regclean.exe btw: poszukaj cos o robieniu backupow systemu :), przydaje sie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek103 Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Odinstalowałem kodeki, wyczyściłem rejestr RegCleanerem, zainstalowałem kodeki, a problem nadal występuje :( mam jeszcze pytanie, czy resetowales kompa kiedy uninstaller Cie prosil ?, czy odinstalowales wszytko po kolei i zrobiles restart ? z tego co pamiętam to programy nie prosiły mnie o zresetowanie systemu i po odinstalowaniu wszystkich programów wyłączyłem komputer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Tak to jet jak się instaluje za dużo śmieci... Ja użyawm ghost'a i nie mam żadnych problemów - jak coś się sypnie to myk 3 min i nowiutki system... polecam A z twoim problemem to jak RS pisał - spróbuj przeinstalować kodeki. Ale jak za bardzo masz namieszane to pewnie format pójdzie... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Logan"]formatzastanow sie 2x zanim napiszesz cos madrego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 no zastanowilem sie. ustawien ktore moga powodowac wysypanie sie systemu moze byc sporo wszystkich nie wymienimy a jak widac nikt na nic ciekawego nie wpadl. a format nie zaszkodzi a pewnie pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Ja był przejechał go WinDoctorem albo Reg Cleanerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Jeśli ma XP to można by spróbować pobawić się z przywracaniem systemu.hehe... a jak ma wylaczone przywracanie ;/ z kodekami jest lipna sprawa, bo duzo plikow systemie zmieniaja i dodaja... przy odinstalowaniu nie wszystko mozna zrobic z nimi... dlatego format bylby wskazany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 2 dni 8O ja sie wyrabiam ze wszystkim w okolo 4-5 h :) ale to juz wszystko jest na cacy zrobione, WSZYSTKO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 wyrabiasz sie w 30 sek potem to juz nie robota tylko wyjscie na fajka/kawe/cole:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 ale ja mowilem bez uzycia ghosta ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 panel sterowania->dzwieki i urzadzenia audio->sprzet wybierz: kodery-dekodery wideo, potem wlasciwosci i usun z listy wszystko PROCZ: Cinepek.., Intel.., Ligos.. i Microsoft.. (cale nazwy) - MS-MPEG4 wylatuje! potem RegCleaner 4.3 (by Jouni Vuorio, nie MS - to CHYBA 2 rozne) i tam jest: Narzedzia->Czyszczenie rejestru: wybierz TYLKO 1 i 2 opcje - wlaczenie 3 lub 4 mialo czasami (przynajmniej u mnie) oplakane skutki - znikaly zakladki (postac graficzna) we wlasciowosciach ekranu i systemu.. //begin: dopisane: Wczesniej w zakladce programy zaznacz i usun wszystko, co ma w nazwie 'divx' lub jestes prawie pewien, ze ma cos wspolnego z kodekami.. //end: dopisane. Na koniec restart, potem sprawdz czy system dziala ok (czy sa wspomniane zakladki) i instaluj divxa od nowa... jesli przy ktoryms z punktow Ci nie pojdzie, to niestety.. pozegnanie z okienkami i ponowna instalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 "Po fakcie jeszcze 10 sekund żeby zmienić tapetę" ja tam odkad mam xp czyli 2.5 roku ciagle jade na tych zielonych pagorkach z niebem i chmurkami:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...