KRECIO Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Jaki telefonik wybrac? Prosze o uzasadnienie wyboru!! Sony CMD-J70 Nokia 5510 Nokia 3410 Ericsson T65 (nie zabardzo mi pasi :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Nokia 6310 , Nokia 9210i bo sa zajebiste i maja wiele pozytecznych funkcji (9210i to polaczenie z palmem) maja zajebiste baterie, oraz intuicyjne menu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 z tych co podales, to jak dla mnie najlepshy jest t65, ewentualnie sony nokie suxx (te co wymieniles ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Nokia 6310 , Nokia 9210i bo sa zajebiste i maja wiele pozytecznych funkcji (9210i to polaczenie z palmem) maja zajebiste baterie, oraz intuicyjne menu. Za bardzo sie rozpedziles :P zobacz jakie mam do wyboru!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 moje typy 1. Sony CMD-J70 2. Ericsson T65 3. Nokia 5510 4. Nokia 3410 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Nokia 6310 , Nokia 9210i bo sa zajebiste i maja wiele pozytecznych funkcji (9210i to polaczenie z palmem) maja zajebiste baterie, oraz intuicyjne menu. Za bardzo sie rozpedziles :P zobacz jakie mam do wyboru!! 5510 feeeeeeeee 8O 3410 od biedy ujdzie, ale klawisze ma dziwaczne, te funcyjne (strzalki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Nokie mają słabe wysietlacze, już trzy razy pękłem mój. Nokia suxxx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Nokie mają słabe wysietlacze, już trzy razy pękłem mój. Nokia suxxx. Pie 8O sz glupoty, mialem juz kilka Nokii, i jakos zaden wyswietlacz nie zdechl 8O Ale jak sie ma "lewe" rece to spox, kazdego phona mozna zalatwic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Polecam Nokia 7110 albo 5510 ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 :lol: :D :wink: siemens SL 55 :) , samsung T100,nokia 7650 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 17 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2002 Jaki telefonik wybrac? Prosze o uzasadnienie wyboru!! Sony CMD-J70 Nokia 5510 Nokia 3410 Ericsson T65 (nie zabardzo mi pasi :P) No to tak: 1. Soniarz jest zatentegowisty, fajne dzwonki, dużo funkcji, ładny wygląd, rozsądne wymiary 2. 5510 - nie kupiłbym bym (mimo funkcji i mp3) bo to cegła 3. 3410 - dziwaczne troche, przyciski jakieś takie dziwne i właściwie nic nowego nie wnosi po 3310 4. T65 - ładny, ale wqrzające przyciski i wogóle taki jakiś bleeee Jak bym miał wybierać to biorę SONIARZA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Jaki telefonik wybrac? Prosze o uzasadnienie wyboru!! Sony CMD-J70 Nokia 5510 Nokia 3410 Ericsson T65 (nie zabardzo mi pasi :P) Z tych co podałeś....Sam maiłem kiedyś podobny dylemat... Wybrałem T65 i jestem zadowolony, niezłe baterie, menu na początku dziwne jak ktoś miał nokie wcześniej ale telefon całkiem przyjemny. Mnie się podoba.Jedyny tel który bym wybrał zamiast tego to N6210 bp ma port podczerwieni.... Ps . Kupujesz tel. w Ideii ? Dobry wybór :) (bez ironii of coz ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Nokie mają słabe wysietlacze, już trzy razy pękłem mój. Nokia suxxx. Pie 8O sz glupoty, mialem juz kilka Nokii, i jakos zaden wyswietlacz nie zdechl 8O Ale jak sie ma "lewe" rece to spox, kazdego phona mozna zalatwic. Sorry reed zwracam honor tylko N3330 (dresofon :) ) ma słaby wyświetlacz. Ja rozpieprzyłem raz nawet nie wiem jak, wracam do domu wyjmuje komórke z kieszeni i widze malownicza plamę oraz brak obrazu. Myślę że jest to spowodowane tym że N3330 ma za blisko szybkę panelu od szybki wyświetlacza przez co udeżenia w wyświetlacz kończą się często tragicznie ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Nokie mają słabe wysietlacze, już trzy razy pękłem mój. Nokia suxxx. Pie 8O sz glupoty, mialem juz kilka Nokii, i jakos zaden wyswietlacz nie zdechl 8O Ale jak sie ma "lewe" rece to spox, kazdego phona mozna zalatwic. Sorry reed zwracam honor tylko N3330 (dresofon :) ) ma słaby wyświetlacz. Ja rozpieprzyłem raz nawet nie wiem jak, wracam do domu wyjmuje komórke z kieszeni i widze malownicza plamę oraz brak obrazu. Myślę że jest to spowodowane tym że N3330 ma za blisko szybkę panelu od szybki wyświetlacza przez co udeżenia w wyświetlacz kończą się często tragicznie ;) . Calkiem mozliwe z tym modelem 3330 (zona taki ma i ........ caly jeszcze :) ) Ja zatrzymalem sie na http://pix.allegro.pl/thumb.php?item=7242844 i nie mam zamiaru zmieniac, chyba ze kase na http://pix.allegro.pl/thumb.php?item=7138370 bede mial :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Nokie mają słabe wysietlacze, już trzy razy pękłem mój. Nokia suxxx. Jak sie uprawia sporty takie jak np. jazda na desce to czemu się dziwić :D ja mam 3510 i jest Cool :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Soniak i Erokson psują się dość często.....ja jestem za 3410 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 ja obstawiam T65 :) mam go i poza kilkoma zwierchami calkeim spoko dziala http://www.gsmonline.pl/telephones/img_big/413 Parametry techniczne system 900,1800 waga [g] 94 wysokość [mm] 105.0 szerokość [mm] 49.0 grubość [mm] 21.0 maksymalny czas rozmów [min] 660 maksymalny czas czuwania [h] 300 standardowy akumulator pojemność akumulatora [mAh] wyświetlecz / ilośc lini graficzny 101x67 / -------------------------------------------------------------------------------- Dodatkowe funkcje wybieranie głosowe Tak system głośno mówiący Tak dyktafon Nie radio Nie odtwarzacz mp3 Nie zegarek/budzik Tak / Tak kalkulator Tak organizer Tak kalendarz Tak profile Tak polskie menu Nie słownik T9 / polski Tak / Nie EMS Tak Smart Messaging (przesyłanie dzwonków i logo) Nie syncML Tak transmisja danych i faxów Tak WAP Tak WAP over GPRS Tak HSCSD Tak GPRS Tak łącze na podczerwień (IrDA) Nie wbudowany Palmtop Nie wbudowany aparat cyfrowy Nie wbudowany moduł Bluetooth Nie wymienne obudowy Tak aktywna klapka Nie alarm wibracyjny Tak dzwonki standardowe / użytkownika 14/7 pamięć na kontakty 300 gry Tak dodatkowe informacje Chat.Bateria zintegrowana z aparatem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 a jesli stanolbym przed takim wyborem: nokia 3510 siemens ME45 To ktory waszym zdaniem lepszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 a jesli stanolbym przed takim wyborem: nokia 3510 siemens ME45 To ktory waszym zdaniem lepszy? jasne sprawa ze ME(leniumShit) :) zdecydowanie ME 45 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Moze powiem tak...ktory mam wybrac telefon z promocji ERY na 6 urodziny????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 tak gdzies do 80PLN oczywiscie cena z vatem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Ericsson GA318 :lol: Ja mam Siemens MT 50 i się ciesze a tata ma Ericssonem t69i( czy jakoś tak) z aparatem PS T65 ma wade prod co powoduje że się zawiesza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 a co lepsze????? siemens MT50 czy ME45? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 a co lepsze????? siemens MT50 czy ME45? ME 45 lepszy ;) MT 50 to jest cos pomiedzy m 35 i me 45 , lepszy od m 35 ale gorszy od ME 45 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Mi wystarczy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOstek Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Ja bralbym Sony J70. Noki strasznie nie lubie. Nie wiem dlaczego ale mam do tej firmy straszne uprzedzenie. Soniacza mialem przez pol roku i bylem z niego zadowolony choc moze nie do konca. Jesli chodzi o pisanie smsow to jest poprostu niezastapiony. Super klawiaturka, rewelacyjny slownik i obsluga telefoniku jog-dialem jest niesamowicie wygodna i szybka. 4 odcienie wyswietlacza daja swietny rezultat. Bateria trzymala mi kolo 6-7 dni przy srednim uzytkowaniu. Wadami sa ciche lecz superowskie dzwieki, male bledy w oprogramowaniu, (telefon czasami sam z siebie traci dzwiek i trzeba go zrestartowac zeby go znow mial). Kolejnym i juz chyba ostatnia wada jest slaba wibra. Plusow jest duzo wiecej wiec naprawde POLECAM soniacza!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Kupilem Siemensa ME45 i mam pytanie...czy powinienem dostac kabel do polaczenia z kompem?bo nie dostalem :( prosze o odpowiedz osoby ktore wiedza napewno!!!albo jesli kupily w Era gsm lub w plusie ten telefon to niech powiedza czy dostaly kabel?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Za chiny nie brałbym NOKII no chyba że te droższe egzemplaże, ale ta firma i tak mi już obrzydła co do modelu 5510 to nawet go miałem no i co? padł mi podobno soft po miesiącu użytkowania /w nokii to albo soft do [gluteus maximus] albo wyświetlacz pada i to nie tylko w modelu 3330 ale i w 5110, 3210 no i w mistrzowskim pod tym względem 8210 :)/ i to mają być dobre telefony??? Obecnie po opchnięciu padaki jaką była 5510 kupiłem sobie Siemensika SL42 i jestem wreszcie zadowolonu telefonik zgrabniutki, malutki ma kupe funkcji mp3, dyktafon itp. ładowarka wagowo i objętościowo to przynajmniej połowa ładowarki z Nokii no i jeszcze to że po wgraniu odpowiedniego softu można zrobić z niego model SL45i, no oczywiście można dokupić większą kartę pamięci /32mb lub 64mb/ Wszystko mi działa nic się nie wiesza wyświetlacz, wyświetla telefon dzwoni itp.- jednym słowem GIT !!! Acha no i Nokia trochę jajecznie podchodzi do swoich klijentów, co chwila wydaje ulepszone wersje tych samych telefonów pominę już linię modeli 3210, 3310, 3330, 3410 acha nowy jest również model 3510 ale już nie zupełnie bo nokia wydała wersje 3510i /z kolorowym wyświetlaczem/ podobnie z nokią 6310 - 6310i oraz wiele, wiele innych no poprostu istne JAJA :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 T65 (nie wygodne klawisze) lub ME45 a jak ktos potrzebuje jave to 50. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...