piniusz Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Robię to pierwszy raz i nie chcę niczego uszjkodzić:) Po odbezpieczeniu dwóch bocznych dźwigni nie mogę ściągnąć wiatraczka i radiatora. Coś blokuje mi ruch do góry. Czy możecie mi zdradzić sekret? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniusz Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 OK.Jakoś sobie poradziłem:) Nie sądziłem, że to rozwiązanie siłowe:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 taaa bardzo siłowe :D ja jak wyjmowalem swój (a wprawe juz mialem) wkurzylem sie na intela i polamalem zaczep :P ale bylo warto bo teraz wentylator mi sie do czegos innego przydal pozdrawiam :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 Ja bym uważał, bo pasta mogła przykleić się do radiatora poprzez próżnię ktora została wywołana w momencie dociśnięcia... Mogłeś przypadkiem wyrwać procek z socketa i coś połamać !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniusz Opublikowano 26 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2004 W moim przypadku radiator juz chodzil luźno, wiec racezj nie moglo sie nic stać. Zamontowalem GigaByte Super Silent...Faktycznie razem ze sterowaniem Asus'a jest mocno Silent:) Na RAdeona dolozylem Silecera rev3--> duzo ciszej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 jak sciagalem boxa to procek sie do niego przykleil :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 jak sciagalem boxa to procek sie do niego przykleil :lol: Mi też - :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...