Quam Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 Zrobiłem reset biosu (zworek) bo za bardzo podkręciłem ramy i komp nie wstał... i od tego czasu zegar nie "tyka" gdy komp jest wyłączony... co jest grane ?? nigdy mi sie tak nie robiło po resetach BIOSU... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 hehe.. tez tak kiedys mialem na epoxie - po tym, jak go czyscilem szczoteczka do zebow i woda (nie probojcie tego w domu) pomoglo wyciagnienie baterii i ponowne jej wlozenie.. ale tylko czesciowo, bo czasami nadal zegar spoznia sie o kilkadziesiat minut, nie mam pojecia od czego to zalezy.. moze czas wymienic baterie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 hehe.. tez tak kiedys mialem na epoxie - po tym, jak go czyscilem szczoteczka do zebow i woda (nie probojcie tego w domu) pomoglo wyciagnienie baterii i ponowne jej wlozenie.. ale tylko czesciowo, bo czasami nadal zegar spoznia sie o kilkadziesiat minut, nie mam pojecia od czego to zalezy.. moze czas wymienic baterie... Mi chodzi dobrze... tylko jak kompa wyłącze to idzie po włączeniu od momentu kiedy ostatni raz go wyłączyłem, bo w biosie nie działa... stoi w miejscu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 moze przelaczyles zworke na clear cmos i ja tak zostawiles:D teraz bios sie resetuje za kazdym razem jak wylaczysz kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 moze przelaczyles zworke na clear cmos i ja tak zostawiles:D teraz bios sie resetuje za kazdym razem jak wylaczysz kompa Raczej nie, bo jest cały czas podkręcony- ale sprubuje jesze raz zresetować bios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...