Gucio - Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 Witam Mam na grafike 550zł . Potrzebuje czegos dobrego do grafiki 2d ( głownie photoshopa ) Myslałem o jakimś Matroxie . CO byscie polecali ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość siudziu Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 ogolnie jesli chodzi o 2d to matrox jet bezsprzecznie najlepszy jego jakosc obrazu jest nie porownywalna z niczym innym. jak ci sie uda to kup Matrox 512 Pharelia jak ci nie starczy to no coz Matrox G550 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 matroxa p650 powinienes juz za tyle wychaczyc np na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelek Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Tak sobie mysle ze nowe Radeony tez maja jakosc 2D calkiem calkiem, a ja bym zaintwestowal w procka albo jeszcze lepiej w RAM, a kupil np gigabyte 9550 za 300zl. Jakość obrazu mi bardzo odpowiada, a w Photoshopie znacznie bardziej sie przyda duzo RAMu do filtrow, tudziez szybki procesor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pichulec Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Zgadzam się w 100%. Dzisiejsze radki mają bardzo dobrą jakość obrazu (oczywiście jak kupisz jakąś firmówkę) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Szczerze polecam dowolną kartę WinFasta. Jakość obrazu naprawdę dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Spytaj jakiegoś grafika albo CADowca który robi w 2D jaką kartę ma w kompie i dlaczego Matroxa. Do tego są akurat bezkonkurencyjne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SACZI Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Po pierwsze nie wiem, jak stary jest ten topic, bo daty w odpowiedziach mam od 2005 do 2004 r, ale pozwolę sobie odpowiedziać na ostatniego posta. Spytaj jakiegoś grafika albo CADowca który robi w 2D jaką kartę ma w kompie i dlaczego Matroxa. Do tego są akurat bezkonkurencyjne. 1057849[/snapback] Jestem CADowcem, który na co dzień pracuje a Catii i ACADzie. Dlaczego mam Matroksa? Bo takiego kompa dostałem. Radzi sobie całkiem dobrze a ACADzie, ale już W CATII porażka. Właśnie kupiłem G550 do domu i CATIA mi najzwyczajnie tnie ... Mało tego, zwykły windowsowy wygaszacz ekranu OpenGL również nie działą poaprawnie. Podejrzewam, że to wina sterowników i biliotek OpenGL. Problem do rozwiązania. Komputer z CATIą pracuje na QUADRO 4 i dopiero przy takiej grafie zoomy i rendering modelu jest w dobry. Ja wiem, że G550 nie jest demonem w 3d, ale jego wyniki są szokująco marne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Najlepiej GF 6600 Bardzo dobrego producenta (ewentualnie 6200 non TC) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Najlepiej GF 6600 Bardzo dobrego producenta (ewentualnie 6200 non TC) 1326439[/snapback] 1.data 2.porównujesz nv do matroxa? żałosne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...