mechmom Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Witam i prosze o pomoc, z gory mowie ze SZUKALEM i mam juz metlik w glowie... eh. wiec prosze o wypowiedz ludzi co siedza w temacie kart graficznych, otoz kolega chce kupic grafike, ma okolo 700zl na ten cel. Jaka karte polecicie najwydajniejsza za takie pieniadze? Kolega bedzie chcial pograc m.in. w dooma3.. zastanawiamy sie nad geforce fx 5900xt, albo radek 9800se@pro od pc_serwis_w-wa z allegro, co wy na to? A jakies inne propozycje? z gory dzieki za podpowiedzi :) aha - moze ktos wreszczie uaktualni temat "szukasz karty graficznej... "? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luc312 Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Z tych 2 wolałbym 9800 modowalnego na pro... Wiem ze ta karta jest swietnai ma bardzo dobre osiągi :lol: Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Albo tego radka 9800se@pro albo wychaczysz na allegro jakiegos 9700@pro. Innej opcji nie widze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 http://www.pcserwis.neostrada.pl/about2.htm Ja bym to kupil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 a nie lepiej to :lol: hehe, a tak na serio to ten radek 9800se@pro jest najlepszą ofertą, sam jak pozbęde się swojej grafy kupuje tą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 9800/9700pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...